Vali Yiğitbaşı, Sandıklı’da depremzede aileleri ziyaret etti

Vali Yiğitbaşı, Sandıklı’da depremzede aileleri ziyaret etti

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, deprem bölgesinden Afyonkarahisar’a gelen Sandıklı Termal bölgesindeki otellerde misafir edilen depremzede aileleri ziyaret etti

 

Sandıklı İlçesi’ndeki termal bölgede bulunan otellerde, deprem bölgesinden gelen aileleri ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, yetkililerden ilçede misafir edilen depremzede vatandaşların durumlarına ilişkin bilgi aldı.
Deprem bölgesinden gelen 600’den fazla depremzede vatandaşın sorunlarını dinleyen Vali Yiğitbaşı, özellikle bölgeden gelen kadın ve çocuklardan deprem anında yaşadıklarını dinledi. Vatandaşların
“EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANACAKSINIZ”
Afyonkarahisar’da en iyi şekilde ağırlanacağını ve tüm ihtiyaçlarının giderileceğini vurgulayan Vali Yiğitbaşı şunları söyledi:
“Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler hepimizi derinden etkiledi.Acılarınızı paylaşıyoruz. Şehrimizde ve ilimizin birçok ilçesinde tüm imkanlarımızı sizin için seferber ettik. Şu anda tüm birimlerimiz depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarınızı karşılamak ve onları en iyi şekilde misafir etmek için ellerinden geleni yapıyor. Deprem bölgesinde sizlerin oraya daha güvenli bir şekilde dönüşünüzü sağlamak için de elimizden geleni yapıyoruz. Can kayıpları için Allah’tan rahmet, arkada kalanlara sabırlar diliyorum.”
Depremden etkilenen vatandaşlar için sunulan imkânları ve gün boyu özellikle çocuklar için yapılan sosyal etkinlikleri inceleyen Vali Yiğitbaşı, deprem bölgesinden gelen kadınlara çiçek hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM