“Halkımızın AK Parti’ye olan desteği sürüyor”

“Halkımızın AK Parti’ye olan desteği sürüyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dilek Hanım Çengel Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde Başkan Sezer Küçükkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, Faruk Kılınç tarafından ağırlanan AK Parti Milletvekili aday adayı Dilek Hanım Çengel AK Parti teşkilatlarının hemen hemen her kademesinde bulunmuş birisi olarak bu dönemde milletvekili aday adayı olarak yola çıktığını belirtti.
1990 Afyonkarahisar doğumlu bir genç olarak 2011 yılından itibaren siyasette yer almaya başladığını hatırlatan Dilek Hanım Çengel, “AK Parti’de mahalle temsilcisi olarak başladığım siyaset hayatıma AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak devam ettim. AK Parti içerisinde kongre ile seçilen ilk ve tek kadın gençlik kolları başkanı olarak görev yapmanın onurunu taşıyorum. Gençlik Kolları Başkanlığı görevimin yanı sıra seçim süreçlerinde Bolvadin ve Güney Beldelerinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev aldım. 7. İl Kongremizde İl Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildim. Veysel Eroğlu Bakanımızın danışmanlığı görevinde de bulundum. Şimdi de milletvekili aday adayı olarak partime hizmet ediyorum” dedi.
Aday listesinde yer alsa da almasa da AK Parti misyonu için çalışmalarını sürdüreceğinin altını çizen AK Parti Milletvekili aday adayı Dilek Hanım Çengel, “Proje bazlı çalışmayı benimseyen birisiyim. Bu noktada engelli derneklerimizin bir çatı altında buluşması, kadın derneklerimizin bir çatı altında buluşması gibi projelere özel önem veriyorum. Bu kapsamda Afyon Gazeteciler Cemiyeti basın kuruluşlarını bir çatı altında buluşturması nedeniyle benim için özel önem taşıyor. Sizler basın camiasını tek çatı altında buluşturarak ilimize büyük katkı sağladınız. Tek elden değil hep bir elden hizmet mantığı benim için her zaman önemli olmuştur. Görev bize nasip olursa birlik ve beraberliği artırıcı çalışmalarla ilimize katkı sunmaya çalışacağım” dedi.
AK Parti teşkilatlarında görev almanın zaman içerisinde kendisine “Ben değil, biz demeyi” öğrettiğini vurgulayan AK Parti Milletvekili aday adayı Dilek Hanım Çengel, “Önce memleketim sonra ben demeyi bize AK Parti öğretti. Seçim çalışmaları kapsamında il teşkilatımızın yaptığı görevlendirmeler kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz seçimin nabzını köylerde kahvehanelerden, şehirlerde Pazar yerlerinden tutuyoruz. Görüyoruz ki halkımızın AK Parti’ye olan desteği azalmadan sürmektedir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM