“İhsaniye de İYİ olacak”

“İhsaniye de İYİ olacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, İhsaniye’nin kaderinin İYİ Parti iktidarında değişeceğini belirterek, “İhsaniye de İYİ olacak” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, milletvekili adayı Sebahat Demircigediği, İhsaniye İlçe Başkanı Necmi Demiralay ile İhsaniye ilçe merkez ve Döğer beldesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
“KÜÇÜK ESNAF İÇİN DÜZENLEMELER YAPACAĞIZ”
Av. Hakan Şeref Olgun, esnafın sıkıntılarını yakından bildiğini belirterek, küçük esnafın küçük vergi ödemesi için gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi. Olgun, “Ülkemizde yaşanan vergi adaletsizliğin biran önce önüne geçilmesi lazım. Küçük esnafın kazancı zaten düşük ama diğer çok kazananlar ile aynı vergiye tabiler. Küçük esnafımızın küçük vergi vermesi için çalışacağım. Bu konuda İYİ Parti olarak düzenlemelerimiz olacak. Bu da iktidara gelmemizin ilk 100 gününde yapılacak işlerimiz arasında yer alıyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları spora yönlenmeleri için her türlü girişimi yapacağız. Sporun her alanını destekliyoruz. İhsaniye’de İYİ olacak.” dedi.
“GENÇLERİMİZ İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”
Döğer beldesinde vatandaşla buluşan Olgun, Döğer Belediye Spor’u da ziyaret etti. Olgun, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Bu ülke gençlerimizin omuzları üzerinde yükselecek. Gençlerimizin gelecek korkusu olmadan yaşamalarını ve sevdikleri işlerde çalışmalarını istiyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak güzel şeyler yapmaları için gayret göstereceğiz. Spor da bu alanlardan sadece biri. Onun için sporun her alanını destekliyoruz. 21 yıldır iktidarda olan AK Parti köy gençlerinin isteği olan halı sahaları bile yapamamışlar. Geçler ülkemizin teminatı, gençlerin teminatı da İYİ Partidir.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM