“Ocak Başkanlığı dönemim efsanedir, terörle mücadelem bilinir”

“Ocak Başkanlığı dönemim efsanedir, terörle mücadelem bilinir”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesi iktidarın iftiralarla dolu kirli bir siyaset yürüttüğünü ileri sürdü. Mısırlıoğlu, “Bize laf söylemek onların haddi değildir. Övünmek gibi olmasın Ocak Başkanlığı dönemim efsanedir. Doğu ve güneydoğuda terörle nasıl mücadele ettiğimi herkes bilir” dedi

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki milletvekili adayları Bolvadin İlçesi’ne bağlı Özburun, Kemerkaya ve Karayokuş’ta vatandaşlarla buluştu.
“OCAK BAŞKANLIĞI DÖNEMİM EFSANEDİR”
Muhammet Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bizden PKK’lı çıkmaz. İktidar kirli bir siyaset yürüterek bize iftira atıyor. Ülkenin gerçek gündemi saptırılıp, halkı galeyana getirecek sahte gündemler yaratılıyor. 21 yıldır Türkiye’yi sistemli bir şekilde krallık düzenine doğru götürüyorlar. Her seçim dönemi toplumun içinde bir kargaşa yaratıyorlar, bir kutuplaşma çıkarıyorlar. Kardeşi kardeşe düşürüyorlar. Maalesef milletimizin büyük bir çoğunluğu da bunların bu oyununa geliyor ve bu saatten sonra da işler sandığa giderken sizlerin gerçek gündemi konuşulmuyor. Herkes kendini ispat etme derdine düşüyor. Neymiş efendim, HDP ile PKK ile anlaşmışız. İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak sanki onlarla ittifak yapmışız da seçime beraber gidiyormuşuz. Neymiş Öcalan’ı hapisten bırakıyormuşuz. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa erkek erkeğe evlenecekmiş. Türkiye elden gidiyormuş, islamın var olma yok olma mücadelesi bu seçimmiş. Bu sistem tehlikeli bir sistemdir. Bu sistemin değişmesi lazım. Eski Bolvadin Ülkü Ocakları başkanıyım. Bizden HDP’li PKK’lı çıkar mı? Övünmek gibi olmasın Ocak Başkanlığı dönemim efsanedir. Bunu herkes bilir. MHP’nin eski ilçe başkanıyım. Terörle doğu ve güneydoğu bölgesinde en üst seviyede mücadele ettiğimi buradaki arkadaşlarım bilir. O teröristlerle çatışmaya girmiş, mücadele etmiş bir kardeşinizim. Benim Genel Başkanım bu ülkenin efsane İçişleri Bakanı’dır. Terörün inine giren bir İçişleri Bakanı’dır. Böylesine bir partinin genel başkanı ve onunla beraber yol yürüyen, bizim gibi vatanını milletini seven tüm hemşerilerim bizim kardeşimizdir. Kardeşi kardeşe kırdıranları sandığa gömeceğiz.”
“TÜRKİYE’NİN GERÇEK
GÜNDEMİ EKONOMİ”
Türkiye’nin gerçek gündeminin ekonomi olduğunu vurgulayan Mısırlıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizin durumu içler acısı. Ülkemizde 200 TL’lik banknotun ne kadar değer kaybettiğine bakın. Bunların anlatılması lazım millete. Bu milletin içinden ne hain çıkar, ne PKK’lı çıkar. Ne de onlarla işbirliği eden bir siyasi parti çıkar. Siz bunları sadece 5 yıl daha saltanatınızı sürdürmek adına köprüden önce son çıkış, insanımızı kandırmak adına bir yol deniyorsunuz. Bu tehlikeli bir yoldur. Bu yol bizi düşmanlaştırır. Bu yol bizi ayrıştırır. Milletimizin arasına nifak sokmayın. Her şeyi çözme makamında olanlar sanki 21 yıldır iktidarda değillermiş gibi çıkıyorlar vaatlerde bulunuyorlar. Emekliler, atanamayan öğretmenler bu gün akıllarına geldi. Kimliklerdeki ‘İslam’ ibareside AKP iktidarı tarafından kaldırıldı. Eskiden kimliklerde dini kısmında İslam yazardı. 21 yıldır ülkeyi dindarlık ve İslamiyet söylemleriyle yönetmeye çalışan iktidar kimliklerdeki islam ibaresini kaldırdı. Burası Müslüman pazarı, burada salyangoz satıyorlar. Buna müsaade eder miyiz? Onların bize laf söylemek haddi değildir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM