“Aç kalabiliriz, Allah korusun vatansız kalamayız”

“Aç kalabiliriz, Allah korusun vatansız kalamayız”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin ve Çay ilçelerinde temaslarda bulundu. Taytak, “Biz bu ülkeyi, soğanla ve patatesle kurmadık. Soğansız ve patatessiz kalabiliriz, açta kalabiliriz ama Allah korusun vatansız kalamayız” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili, milletvekili birinci sıra adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Bolvadin ve Çay ilçesinde devam etti. Taytak, Çay ilçesine bağlı İnli Köyü’nde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Memleketi Bolvadin ilçesinde pazar esnafını ziyaret ederek başlayan Taytak, tüm esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Kocaöz Belediyesine geçerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taytak, Kocaöz haklından bir oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye destek vermelerini istedi.
“YENİ KAPI RUHUNUN ADI CUMHUR İTTİFAKIDIR”
Çay ilçesine bağlı İnli Köyü’nde düzenlenen hıdırellez şenliklerinde katılarak devam eden Milletvekili Taytak’ı, şenlik alanına girişte Çaylılar tarafından alkışlarla karşılandı. Şenlik alanında tüm vatandaşları ziyaret eden Taytak, vatandaşların fotoğraf çekinme isteklerini kırmadı. Gençler tarafından ‘Bozkurt Taytak’ sloganları ile de karşılanan Mehmet Taytak, kendisine yapılan ikramları geri çevirmedi. Çay-Bolvadin bölge ziyaretlerini değerlendiren Taytak şunları kaydetti: “15 Temmuz’da FETÖ kalkışması ile karşı karşıya kaldık. O akşam MHP Genel Başkanımız ve Sayın cumhurbaşkanımız, sizler ve bizler hep birlikte meydanlara indik. O hain terör örgütüne müsaade etmedik. Sonrasında Yenikapı’da bir miting yapıldı ve milli bir ruh oluştu. O ruhun adına cumhur ittifakı dedik. O günden bugüne cumhur ittifakı ruhu içerisinde ülkemizin pek çok meselesini çözdük. Bunların dışında neleri başardık. Ayasofya’yı açtık. Kapalımaraş’ı açtık. Karabağ’ın Ermenilerden kurtardık. Mavi vatanda biz varız. Doğalgazımızı çıkardık ve ısınma hariç bir yıl ücretsiz kullanacağız. Hatta muhalefet dedi ki, ‘Putin oradan bir boru uzattı’ dedi.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM