“Bir oy Erdoğan’a, bir oy MHP’ye”

“Bir oy Erdoğan’a, bir oy MHP’ye”

MHP Milletvekili ve birinci sıra Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçmenlerden 14 Mayıs günü vatandaşlardan bir oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye vermelerini istedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına merkez çarşı esnafı ve Erenler Mahallesinde devam etti. Taytak’a, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İGM Üyesi Ahmet Zeki Ertürt ve KAÇEP Üyeleri ile birlikte çalışmalara Mecidiye mahallesindeki esnafı ziyaretle başladı.
14 Mayıs seçimlerin önemini vurgulayan Taytak, “100 yıl önce atalarımız bu toprakların bölünmesine ve parçalanmasına izin vermedi. Şimdi ikinci yüzyıldayız yine batı ülkemizin bölünmesi istiyoruz. Bunlara en iyi cevabı Türk milletinin 14 Mayıs’ta vereceğine inanıyorum. Seçim günü geldiğinden 1 oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 1 oy Milliyetçi Hareket Partisine vererek, 15 Mayıs’ta güzel bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi. Taytak, esnaf ziyaretinin ardından Erenler bölgesinde esnaf, vatandaş ve öğrenciler ile buluştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM