“İktidar olursak bayrama emeklilerin hesabına 15 bin TL yatacak”

“İktidar olursak bayrama emeklilerin hesabına 15 bin TL yatacak”

CHP Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili Adayı Fatih Aydın, Millet İttifakının iktidara seçilmesi halinde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söz verdiği üzere Kurban Bayramında 15 bin TL’nin emeklilerin hesabına yatırılacağını belirtti

 

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili Adayı Fatih Aydın ilçe ziyaretlerine İscehisar’da devam etti.
“747 BİN VATANDAŞIMIZA ULAŞMA GAYRETİNDEYİZ”
Afyonkarahisar’da yaşayan 747 bin kişinin her birinin gönlüne dokunmaya çalıştıklarını dile getiren Aydın şöyle konuştu: “Seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adaylarımız ve binlerce teşkilat mensubumuz ile tüm ilçe, belde, köy ve mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bazı ilçelerimize birden fazla giderek seçime sayılı günler kala 747 bin vatandaşımıza ulaşma noktasında bir gayret içerisindeyiz. Burada ana gayemiz merkezde olduğu gibi ilçede, beldede, köyde ve mahallelerde derdini dinlemediğimiz sesimizi duyurmadığımız bir tane vatandaşımızın kalmamasıdır. İkinci kez İscehisar ilçemizi ziyaret ediyoruz. Ekonomisi genel olarak mermercilik ile tarım ve hayvancılığa dayanan İscehisarımız, şehrimizin ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Bu alanda en çok payı olan sektörde kuşkusuz mermerciliktir. Mermerin önemine baktığımızda Avrupa’da Roma şehri başta olmak üzere eserlerin çoğunun Afyon mermerinden yapıldığını görmekteyiz. Örneğin İtalya, İscehisar bölgemizden işlenmemiş mermer alıp, en az birkaç misli fiyatla işlenmiş olarak diğer ülkelere satmaktadır. Afyon mermeri işlenmiş olarak satıldığında mühim bir döviz kaynağı ve ihraç vasıtası olarak yurdumuz ekonomisine katkı sunmaktadır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM