“Ne söz verdiysek yerine getirdik”

“Ne söz verdiysek yerine getirdik”

AK Parti Milletvekili ikinci sıra Milletvekili Adayı Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti hükümetleri olarak bugüne kadar ne söz verdilerse yerine getirdiklerini açıkladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ikinci sıra milletvekili adayı Av. İbrahim Yurdunuseven Salar beldesi ve Çobanlar ilçesinde düzenlediği ziyaretleri değerlendirdi.
“AK HİZMETLER HAYAT BULDU”
“Yola çıktığımız günden bu yana vatan aşkıyla, millete hizmet aşkıyla sivil toplum kuruluşlarımız ve hemşehrilerimizle ortak istişare aklı neticesinde birçok hizmeti hayata geçirdik.” diyen Yurdunuseven, “AK hizmetler bu ortak istişare aklıyla birer birer Afyonkarahisar’da hayat buldu. Aynı aklın ürünü olan sayısız projeyi, en önemlisi milletimizin asırlık hayallerini gerçeğe dönüştürdük. Her yeni dönem başında yavaşlamak yok daha hızlı ilerlememiz gerektiğini söyledik ve bu doğrultuda hiç durmadan ilerledik. Şimdi yepyeni bir dönemin başındayız. Son 5 yılda sesini bıçak gibi kestiğimiz terör örgütünün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesini dört gözle bekleyen ülke dışındaki hainlerin artık nefesini kesme vaktidir. Milletin parasının çöp olduğu günler, şarap kadehinde havada savrulduğu günler geride kaldı. Milletin parasıyla bugün TOGG, SİHA, TCG Anadolu, Kızılelma ve sayısız yerli ve milli proje hayat buldu. Bunların tamamı milletin öz malıdır. Sırada bekleyen nice proje için artık vakit Türkiye vaktidir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM