Belediye Meclisi 1 Haziran’da toplanacak

Belediye Meclisi 1 Haziran’da toplanacak

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 1 Haziran 2023 Perşembe akşamı Haziran ayı olağan meclis toplantısı için toplanacak

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in başkanlığında yapılacak olan Haziran ayı toplantısı Meclis Toplantı Salonu’nda 1 Haziran 2023 Perşembe akşamı saat 18.30 da başlayacak.
TOPLANTI ZEYBEK’İN AÇIŞ KONUŞMASIYLA BAŞLAYACAK
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in açış konuşmasının ardından 2 Mayıs 2023 tarihinde yapılan bir önceki toplantıya ait Meclis toplantısı tutanak özetinin oylanacak. Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlardan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili taleplere ait Trafik Komisyonu raporu karara bağlanacak. 03 T 0203 plakasının Yeşilyol Taksi Durağından, Ataköy Migros Önü Taksi durağına aktarılması talebi, kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlardan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında teklif görüşülecek. 03 T 0127 ticari plakanın Süleyman Işık’ın üzerinden Mustafa Türkeşsiz’in üzerine devir edilmesi talebi görüşülecek.
PLAKA DEVİR TALEPLERİ GÜNDEMDE
03 T 0061 ticari plakanın Aykut Öztürk’ün üzerinden Tufan Kaplan’ın üzerine devir edilmesi talebiyle, 03 S 0315 ticari plakanın Mehmet Batmaz’ın üzerinden Şemsettin Karayel’in üzerine devir edilmesi talebi hakkındaki teklifler meclis gündeminde yer alıyor. 03 S 0221 ticari plakanın Kanatoğulları Turizm Taşımacılık Temizlik Gıda Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd’nin üzerinden Cezbe Taşımacılık Turizm Enerji İnşaat Otomotiv Catering Sanayi Ticaret Ltd üzerine devir etme talebi hakkında teklifte görüşülecek. İmar planında ibadet alanında kalan mülkiyeti belediyeye ait, Kanlıca Mahallesi 1865 Ada 22 Parsel Nolu taşınmazın Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis edilmesi talebi hakkında teklif karara bağlanacak.
ATIK PİL KAMPANYASI İÇİN MİLLİ EĞİTİM PROTOKOL İMZALANACAK
Öğrencileri atık pil toplamaya teşvik etmek, doğa ve çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla Belediye tarafından okulların katılımı ile Atık Pil Toplama Kampanyası düzenlenmesine, kampanyaya katılan 12 okula Belediye tarafından ödül verilecek. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e yetki verilmesi teklifi görüşülecek. Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesiyle toplantı sona erecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM