Afyon’da 10101 öğrenci LGS’ye girdi

Afyon’da 10101 öğrenci LGS’ye girdi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, dün yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da yapılan LGS’ye toplam 10101 öğrencinin girdiğini açıkladı

 

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı dün yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, LGS sınavının Afyonkarahisar’da toplam 273 okulda, merkezde ise 90 okulda yapıldığını belirtti. Sünnetci, kentte toplam 10101 öğrencinin sınava girdiğini bu öğrencilerin 4 bin 833’nün merkezde sınava girdiğini, sınavın toplam 662 salonda merkezde 304 salonda gerçekleştirildiğini belirtti.
Müdür Sünnetci sınav öncesi ve esnasında okulları bizzat denetledi. Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ile birlikte sınav merkezi olan okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere motivasyon konuşması yapan Sünnetci, “Her bir öğrencimizin çok kıymetli, dilerim bu sınav eğitim hayatınız boyunca almış olduğunuz bilgi birikiminizin meyvelerini toplayacağınız verimli bir sınav olur. Hepinize sınavda başarılar diliyorum. Gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını kazanacağınıza inancım tam.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM