“Millet İttifakının Genel Başkanları çalışmadı”

“Millet İttifakının Genel Başkanları çalışmadı”

TDP İl Başkanı Kadir Uysal, Millet İttifakı paydaşlarına eleştirilerini sürdürüyor. Uysal, “Millet İttifakının Genel Başkanları çalışmadı” dedi

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, Millet İttifakının Genel Başkanlarının seçim boyunca çalışmayıp CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bitirme noktasına getirdiklerini ileri sürdü.
Kadir Uysal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Millet İttifakı Genel Başkanlarının Kılıçdaroğlu’nun yanında adeta bir boztan korkuluğu gibi durduğunu ve hiç çalışmadıklarını ifadelendiren Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, ‘Yazıklar olsun. Neden bu genel başkanlar kendi başlarına miting yapmadılar?’ demiştir. Afyonkarahisar’da da maalesef durumun aynıdır. Millet İttifakı İl Başkanları, CHP İl Başkanı ve birinci sıra adayı dâhil yatarak bu seçime girdikler. Hele CHP Afyonkarahisar birinci sıra adayı Av. Burcu Köksal, birinci sırayı garantiledikten sonra resmen yatmıştır. CHP’nin bu seçimi kaybetmesinde, bunların büyük payı vardır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM