Yeşilay gençlerinden Başkan Kaya’ya  sürpriz uğurlama töreni

Yeşilay gençlerinden Başkan Kaya’ya sürpriz uğurlama töreni

Vali Yardımcısı ve Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Nurullah Kaya ile eşi Sümeyra Kaya için Yeşilay Şubesi gençleri ve Yeşilayspor sporcuları tarafından sürpriz veda töreni
düzenlendi

 

Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevinden Antalya Vali Yardımcılığı görevine atanan Vali Yardımcısı ve Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Nurullah Kaya ile eşi Sümeyra Kaya için Yeşilay Derneği’nde sürpriz bir veda partisi düzenlendi. GençYeşilay üyeleri ile Yeşilayspor sporcuları Nurullah Kaya’yı tezahüratlarla uğurladılar.
Yeşilay Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin bahçesinde “Gençlerin Valisi Nurullah Kaya” sloganlarıyla karşılanan Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve eşi Sümeyra Kaya, duygu yüklü anlar yaşadı. Gençlerin yaktıkları meşaleler ve attıkları kongetiler arasında Yeşilay bahçesine giren Nurullah Kaya, kendisi için hazırlanan pastayı keserek tüm sporculara ikram etti.
Gençlerin kendisine verdikleri değerden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Vali Yardımcısı Nurullah Kaya yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Bizler profesyonel yöneticiyiz. Biz 21 yıldır birçok Anadolu şehrinde görev yaptık. Ama Afyonkarahisar’ı farklı kılan bizim hem Şuhut ilçesinde 2 yıl süren Kaymakamlık görevimiz hem de üç yıldır çok güzel bir süreci kapsayan Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevini ifa etmemizdir. Ayrıca Afyonkarahisar’da tarihinde ilk defa 103 yaşındaki Yeşilay’da ilk defa bir mülki idare amiri başkanlık yaptı. Biz de elimizden geldiğince bu sivil toplum kuruluşu başkanlığını farklı şekilde ve güçlü biçimde yapmak istedik. Yeşilay’da yaklaşık 16 aydır başkanlık yaptık. Bir yıldır boyunca da Yeşilay Spor Kulübümüzün kurucu başkanlığını yaptık. Burada bizim hem yüzlerce sporcumuz oldu, hem de 1500’ün üzerinde genç Yeşilay üyemiz oldu. Kadın Kolları Komisyonumuzda ciddi sayıda destekçimiz oldu. Biz Afyonkarahisar’ımızın her karışında, her okulunda, her meydanında Yeşilay’ı ve bağımlılıkla mücadelemizi anlatma fırsatı bulduk. Bu konuda bize destek veren tüm yönetim kuruluna, tüm yönetici arkadaşlarımıza, spora gönül verip, destek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Sponsorlarımıza, hayırseverlerimize, Afyonkarahisar’ın güzel insanlarına da teşekkür ediyorum. Bizler ah vah demeden keşke bu böyle yapılsaydı demeden görev yapan bir kurumuz. Kötülüğe ulaşmayan temiz çocuklarımızın temiz kalması için mücadelemiz her alanda devam edecek. Ben bu inançla Afyonkarahisar’daki görevimi de bu hafta itibariyle tamamlamış oluyorum. Afyonkarahisar’a veda ediyoruz. İnşallah Antalya’mızda ve ülkemizin çeşitli güzel şehirlerinde yine bir arada oluruz. Biz Afyon’u unutmayacağız. Afyonluların da bizi unutmamasını temenni ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM