Başkan Zeybek, hizmet ve yatırımları AK Parti yönetimi ile paylaştı

Başkan Zeybek, hizmet ve yatırımları AK Parti yönetimi ile paylaştı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı

 

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıda Başkan Zeybek Afyonkarahisar Belediyesi’nin yaptığı hizmet ve yatırımları AK Parti yönetimi ile paylaştı. Afyonkarahisar’a kazandırılan eser ve yatırımların anlatıldığı toplantıda Zeybek, şehir genelinde yapılan çalışmalar ve projeleri yönetim kurulu üyeleriyle paylaşarak planlanan çalışmaları aktardı.
TALEP VE ÖNERİLERİNİ ALDI
Başkan Mehmet Zeybek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti İl Başkanlığımızın haftalık Yönetim Kurulu toplantısına Belediye Başkan Yardımcım Süleyman Karakuş ile birlikte katıldık. İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ve yönetim kurulu üyelerimizle istişarede bulunarak yaptığımız yatırımlardan ve projelerden bahsettik. Desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz teşkilat mensuplarımızın talep ve önerilerini dinledik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM