“Afyonkarahisar Belediyesi, en temel ihtiyaçları bile karşılamaktan aciz durumda”

“Afyonkarahisar Belediyesi, en temel ihtiyaçları bile karşılamaktan aciz durumda”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırloğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i sert sözlerle eleştirdi. Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisar Belediyesi yerel seçim yaklaşmasına rağmen en temel ihtiyaçları bile karşılamaktan aciz durumdadır. Afyon halkını çantada keklik mi sanıyorsunuz?” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in şehre karşı ilgisiz olduğunu ileri sürdü.
“AFYON HALKINI
ÇANTADA KEKLİK Mİ SANIYORSUNUZ?”
Muhammet Mısırlıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşmasına rağmen vatandaşın en temel ihtiyaçlarını bile karşılamaktan aciz olduğunu iddia etti. Mısırlıoğlu, “Yoksa siz Afyon halkını çantada keklik mi sanıyorsunuz? Afyonkarahisar’ın cadde ve sokaklarında bakımsız yollar var. Yağışlarda altyapı yetersiz kaldı. Zamanı gelip geçmesine rağmen yeterli ilaçlama yapılamadı. Bir Belediyenin en temel görevleri bile ilimizde yerine getirilememektedir. Afyonkarahisar Belediyesi kışın olduğu gibi yazın da vatandaşı mağdur etmektedir. Koskoca şehrin sokakları çamur, çukur, engebe doludur. Büyükşehir olacağız diye çırpınan bir kentin böyle bir vizyona sahip olması şehir dışından ve hatta yurt dışından gelen misafirleri de hayrete düşürüyor. Yalnızca siyasi ağırlıklara güvenerek belediyecilik yapılmaz. Yerel seçimler yaklaşmasına rağmen kentin bu içler acısı durumu Sayın Zeybek’in umurunda bile değil. Anladığımız kadarıyla Sayın Zeybek Afyon halkını çantada keklik sanıyor. ‘Ne yaparsam yapayım’ değil, ‘Hiçbir şey yapmasam bile kazanırım’ düşüncesi hâkim anladığımız kadarıyla. Ancak kendisine seslenmek istiyorum; Sayın Zeybek, artık devir değişti. Hizmet etmezsen oy alamazsın. Cadde ve sokaklardaki durum senin ve ekibinin imzasıdır.” dedi.
“KOSKOCA KADİM BİR KENT KADERİNE TERK EDİLDİ”
Mısırlıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Sayın Zeybek koskoca kadim bir kenti kaderine terk etmiştir. Genel seçim sürecinde siyasilerin kuyruğu gibi oradan oraya gezerken vatandaşa hizmet etmeyi unutmuştur. Yağışlar neticesinde zarar gören ev ve işyerleri var. Vatandaş mağdur oldu, oluyor ve ne yazık ki böyle giderse olmaya devam edecek. Belediye altyapı ile ilgili ne yaptı? Mevcut kaldırım taşlarını söküp yeniden yapmak hizmet midir? Özellikle Yeşilyurt, Osman Gazi ve Orhan Gazi mahallelerimize bulunan binaların çevrelerinde yağmur kanalları yok. Bodrum katlar su içinde kalıyor. Sinek ve haşerenin haddi hesabı yok. Bırakın dışarı çıkmayı, parklarda oturmayı; vatandaş kapsını penceresini açmaya korkar oldu. Yollar yürünecek gibi değil. Gelişmiş şehirlerde köy yolları bile bizim Afyonumuzun yollarından daha düzgündür. Ben Sayın Zeybek’i göreve davet ediyorum. Oturduğu koltuğun hakkını vermesini istiyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM