“Afyon’da sporcuların daha iyi imkanlarla bulaşması için çalışıyoruz”

“Afyon’da sporcuların daha iyi imkanlarla bulaşması için çalışıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile bir araya gelerek, spor, gençlik ve yurt alanında yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında görüştü

 

Milletvekili Dr. Hasan Arslan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, spor ve gençlik alanlarındaki projelerin önemine değinerek, Afyonkarahisar’da gençlerin ve sporcuların daha iyi imkanlarla buluşturulması için çalışmaların hız kesmeden sürdürüldüğünü ifade etti. Aynı zamanda yurt projelerini de vurgulayarak, gençlerin eğitim hayatlarını huzurlu ve güvenli bir ortamda sürdürebilmesi için yapılan faaliyetlerin önemine değindiler.

Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptığı açıklamada: “Gençlik, spor ve Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon (EAK) puanında il müdürlükleri arasında Türkiye ikincisi, yurt puanında üçüncü, Türkiye geneli puanlamada ise birinci olan İl Müdürümüz Kasapoğlu’nu ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Hep birlikte gençlik, spor ve yurt alanında hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, projelerin ilerlemesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. Ayrıca, gençlerin ve sporcuların geleceğe yönelik hedefleri için destek ve motivasyonun önemine vurgu yaparak, bu tür ziyaretlerin ve istişarelerin daha da faydalı olacağına değindi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM