“Hedefimiz gençlerin fetih ruhuyla yetişmesi”

“Hedefimiz gençlerin fetih ruhuyla yetişmesi”

Anadolu Gençlik Derneği ile özdeşleşen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Yaz Etkinlikleri Programı” sürüyor. AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun, “Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi olarak gayemiz, Peygamber sevdalısı bir Fetih Nesli’nin Fetih ruhu ile yetişmesine vesile olmaktır” dedi

 

Afyonkarahisar’da merkezde ve ilçelerinde onlarca farklı noktada “Hem Eğlen Hem de Öğren’’ teması ile anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri olmak üzere yüzlerce öğrenci bu güzel havayı teneffüs ediyor. Sosyal Kültürel etkinlik olarak Halı saha turnuvaları, satranç turnuvası, yüzme, sinema keyfi, Tarihi yerleri ziyaret, şehir turu, Kitap okuma etkinlikleri ile hem öğrenciler hem de veliler mutlu oluyor.

“YAZ ETKİNLİKLERİ BİRÇOK GENCİN YETİŞMESİNE VESİLE OLUYOR”

Tüm Türkiye’de 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayan Yaz Etkinlikleri’ne, Afyonkarahisar’da da gençler yoğun ilgi gösteriyor. 11 Ağustos 2023 tarihinde sona erecek olan Yaz Etkinlikleri Programı tüm hızıyla devam ederken Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, Yaz-Et Programı ile ilgili açıklama yaptı. Muharrem Coşkun, “Milli Gençlik Vakfı’ndan Anadolu Gençlik Derneği’ne yaz dönemlerinin bir markası olan Yaz Etkinliklerinin, birçok gencin yetişmesine vesile olan bir etkinlik olduğunu belirtti. Coşkun, “Bu programlar vesilesiyle oluşturulan Kâşif gruplarımız Eğitim Öğretim sürecinde de bu etkinliklerine devam ediyor. AGD Ortaokul Komisyonu’nun, ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği kâşif grupları sayesinde öğrencilerimiz yaz dönemi haricinde de yıl boyu eğitimlerden faydalanabiliyorlar. AGD’nin Yaz Etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim, ilmihal, akaid, adab-ı muaşeret, peygamberler tarihi, örnek şahsiyetler, çevre bilinci, ilk yardım, akıl ve zekâ oyunları, robotik kodlama, sosyal medya kullanımı gibi dersleri içeriyor. Bunların yanı sıra sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin de içerisinde olduğu, öğrencilerin eğlenirken öğrendiği ve tatil dönemini verimli geçirdiği bir etkinlik dönemi olarak öne çıkıyor. AGD’nin Yaz Etkinlikleri kapsamında, tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaşmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı, bilgili, inançlı ve çalışkan bireylerin yetiştirilmesi için gayret sarf ediyoruz.” dedi.

“PROJEMİZ İNSAN MUHATAP KİTLEMİZ GENÇLİK SEVDAMIZ TÜRKİYE”

Sevgi ve kardeşliğin teminatı bir gençlik oluşturmayı hedeflediklerinin altını çizen Coşkun, şunları kaydetti: “Gençlerimizin iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması mücahedesinde aynı inancı paylaşmasını arzu ediyoruz. Her renkten ve ırktan herkesi kardeş bilirken, hangi renkten ve ırktan olursa olsun tüm mazlumların yanında olmayı da kendine görev addeden, sevgi ve kardeşliğin teminatı olan bir gençlik hedefliyoruz. Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi olarak Yaz-Et Eğitim programı ile gayemiz, Peygamber sevdalısı bir Fetih Nesli’nin Fetih ruhu ile yetişmesine vesile olmaktır. İşte bu sebeple yarım asırdır bıkmadan usanmadan diyoruz ki: Projemiz insan, Muhatab kitlemiz Gençlik; Sevdamız Türkiye. Bu uğurda gece gündüz çalışmalarımızı yürütüyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM