“Adaylık teklifi için gitmedik, sohbette konu gelişti”

“Adaylık teklifi için gitmedik, sohbette konu gelişti”

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e yaklaşan yerel seçimlerde İYİ Parti’den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olma teklifini yapan ve ret cevabı alan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na Kocatepe Gazetesi muhabiri konu hakkındaki görüşünü sordu

 

Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu’nun düzenlediği toplantı sonunda konuya açıklık getirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, şunları söyledi: “Biz Sayın Hüsnü Serteser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. ATSO kongre sürecinden sonra gecikmeli bir hayırlı olsun ziyareti yaptık. Ziyaretimiz bir adaylık teklifi ziyareti değildi. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Bir oda başkanı ile bir siyasetçi yan yana gelince sohbet konusu siyaset ve yaklaşan yerel seçimlere geldi ki Sayın Hüsnü Serteser, dostumdur. Sohbetimizde konu Sayın Serteser’in bir dönem ortaya atılan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’le görüştükleri konusuna da geldi. Bu konu basında da yer bulmuştu. Bende böyle bir şey varsa neden olmasın dedim. Belediye Başkan adaylığı düşüncesi olursa bunu değerlendirebileceğimizi söyledim. Neden olmasın dedim. Hüsnü bey tevazu sahibi bir dostumdur. ‘Sayın Başkanım benim siyasetle ilgili hiçbir tasarrufum, beklentim yok. Siyasete yönelik hiçbir hedefim yok. Bunu net ve kesin bir dille ifade edeyim. Hiç kimse yanlış anlamasın. Hiçbir siyasi parti değil. Ben siyasetin bana uygun olmadığını düşünüyorum.’ dedi. Oda Başkanı olarak şehre hizmet ettiğini ifade etti. Biz basına hayırlı olsun ziyaretimizi paylaştıktan sonra basında konu farklı boyutlara ulaştı. Biz adaylık teklif etmişiz de reddedilmiş gibi bir durum oldu. Ziyaretimizin maksadı adaylık teklifi götürmek olsa ziyaret böyle olmazdı. Farklı boyutta olurdu, sonuca ulaştırmadan açıklama yapmazdık. Adaylık teklifi değildi, sohbet sırasında konu açıldı.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM