Afyonlu 2 kardeşi ecel Trabzon’da deniz kenarında yakaladı

Afyonlu 2 kardeşi ecel Trabzon’da deniz kenarında yakaladı

Trabzon’da yaşanan boğulma olayında Afyonkarahisarlı 2 hemşehrimizin hayatını kaybetmesi, şehrimizde büyük üzüntü ile karşılandı

 

Trabzon-Çarşıbaşı ilçesinin Kaleköy Mahallesi sahilinde, serinlemek için denize giren Kamiloğlu ailesinden 5 kişi, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Gelen dalga sonrasında Kamiloğlu ailesinden 5 kişi bir anda kendilerini suyun ve akıntının içerisinde buldular. Orada bulunanlar olaya müdahale etmeye çalışırken, çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine emniyet, 112 Acil Sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi.

Bir süre görülemeyen ve boğulma tehlikesi geçiren, sonrasında çevredekilerin yardımıyla kurtarılan Nimet Kamiloğlu, tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Nimet Kamiloğlu aslen Afyonkarahisarlı olup Trabzonlu doktor eşi ile evliydi. Vakfıkebir ilçesindeki bir okulda öğretmen olan 49 yaşındaki Kamiloğlu’nun cenazesi, Vakfıkebir ilçesinde toprağa verildi.

Boğulma tehlikesi geçiren 5 kişiden Nimet Kamiloğlu’nun kardeşi, 21 yaşındaki Tekin Yeşilay ise akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Yeşilay’ınn cenazesi aramalar sonucu 10 Ağustos’ta aynı bölgede bulundu. Ablası, eniştesi ve yeğenleri ile birlikte sahil kenarında otururken ecelle buluşan 21 yaşındaki Afyonkarahisarlı Tekin Yeşilay’ın cenazesi dün Afyonkarahisar’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İki evladını birden kaybeden Yeşilay ailesi ile yakınları büyük acı yaşadılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM