“AK Parti Türkiye’ye çağ atlattı”

“AK Parti Türkiye’ye çağ atlattı”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde partisinin Türkiye’ye çağ atlattığını vurgulayarak, AK Parti’nin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, partisinin 22’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı.

Ali Özkaya, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Afyonkarahisar’da 22 yıl önce kurulan partisinin, kurulduğu günden bu yana milletin emrinde, millete hizmet için Türkiye’ye çağ atlattığını belirtti. Özkaya, “Türkiye’de ve dünyada mazlumların umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, bugüne kadar Türkiye’de ve dünyada mazlum ve mağdurların yanında olmuştur. 22 yıl boyunca, Türkiye’de demokratikleşme adına büyük adımlar atmış, tüm vesayet odaklarının karşısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durarak, vesayeti ülkemizden kaldırmıştır. Başta ulaşım, sağlık, eğitim, adalet ve ekonomi alanlarında Ülkemizi geldiği noktanın çok daha ilerisine taşımayı başaran Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz bu alanlarda Türkiye’ye çağ atlatmıştır. AK Parti kadroları ve Genel Başkanımız tarafından büyük bir öneme sahip olan ilimizin partimiz ile Türkiye vizyonu ışığında 2053 ve 2071 hedeflerine hazır olduğunu bilmek, böyle kadim bir şehre Ak Parti çatısı altında hizmet etmekte bizler için ayrı bir onur kaynadığıdır. Bu duygu ve düşünceler ile AK Parti’nin kuruluşunun 22.  yıldönümünü tebrik ediyor, milletimizle el ele başladığı millete hizmet yolculuğunda muvaffakiyetler diliyor, aziz milletimize sağlık ve esenliklerle nice Ak yıllar temenni ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM