MHP Merkez İlçe yerel seçimlere kilitlendi

MHP Merkez İlçe yerel seçimlere kilitlendi

MHP Merkez İlçe Başkanlığı devir teslim töreninde konuşan MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, yerel seçimlerde 14 belde ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni almak için sonuna kadar çalışacaklarını söyledi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın 13 Ağustos 2023 Pazar günü yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısı sonrası Merkez İlçe Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal, dün sabah partide düzenlenen törenle görevi Başkanlığa seçilen İbrahim Danaoğlu ve ekibine devretti. Devir teslim törenine; MHP Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer katıldı. Törende Kartal, Danaoğlu’na; Ayyıldızlı Türk Bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve Osmanlı arması hediye etti.

“BU BİR AYRILIK DEĞİL KUTLU DAVAMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Devir teslim töreninde konuşan MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe eski Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal, 13 Ağustos Pazar günü yapılan 14’ncü Afyonkearahisar MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın seçimi sonucu İbrahim Danaoğlu’nun Merkez İlçe Başkanlığı görevini şahsından devir aldığını ifade etti. Kartal, “Yaklaşık 7 yıldır birçok arkadaşımızla beraber MHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetimini el birliğiyle yürüttük. Zor günleri, sıkıntılı günleri, meşakkatli günleri atlatarak bugünlere geldik. Bayrağı emin ellere bırakmış olmanın verdiği huzurla görevi daha ileriye, bayrağı daha ileriye taşımak adına görevimizi devrettik. Benim inancım geçmişte üç vekil çıkaran, 40’a yakın belediye çıkaran, MHP’nin yıllarca kalesi olmuş olan bu topraklarda MHP rüzgârını yeniden estirecek olan kadro, bu rüzgârı yeniden estirecek olmaya olan inanmışlık, adanmışlık, yeni yönetim kurulu üyelerimizde de, geçmişte olduğu gibi vardır. Ben buna yüretten inanıyorum. Ve inananıyorum ki yaklaşan 2024 yerel seçimlerinde Afyon merkezde ve tüm ilçelerde, tüm beldelerde yine MHP destanını el birliğiyle yazacağız. Bu bir ayrılık değildir. Yine omuz omuza kutlu davamızı daha ileriye götürmek adına, mücadele etmeye, bu davanın bir neferi olarak gel denildiği zaman koşmaya bizler de devam edeceğiz. İbrahim Başkanım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım davamıza inanmış, davamıza iman etmiş kendi alanlarında uzman ülkücü hareketin içerisinden gelen hepsi dava adamı diyebileceğimiz dava erleridir.” dedi.

“VAR OLSUN MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET”

MHP Merkez İlçe eski Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal, sözlerini şöyle tamamladı: “İnanıyorum ki Merkez İlçe de mevcut yapımızı, mevcut Belediye sayımızı koruyarak daha fazlasını da alarak, inşallah 2024 seçimlerini de atlatacağız. Allah Merkez İlçe Başkanlığımızın yeni yönetim kurulu üyelerinin yollarını, bahtlarını açık etsin diyorum. Sağ olsunlar, var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket diyorum.”

“YEREL SEÇİMLERDE 14 BELDE VE AFYON BELEDİYESİNİ ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Fahri Fevzi Kartal’ın, 7 yılı aşkındır süredir Merkez İlçe Başkanlığı’nda pek çok emeği olduğunu belirtti. Danaoğlu, şunları kaydetti: “Fahri Fevzi Kartal Başkanıma yönetim kurulu üyelerim ve şahsım olarak emekleri için teşekkür ediyorum. Hizmetlerini daha ileriye götüreceğimizden emin bir şekilde bizlere destek verdi. Bizlerde bu hizmetleri daha ileriye götüreceğimizden emin şekilde görevi devir alıyoruz. Yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da 14 belde, Afyonkarahisar Belediyesini almak için son haddine kadar çalışacağız. Bunu da alabilecek güçteyiz. Hepimize hayırlı olur inşallah.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM