“Kocatepe’de yerel seçim başlangıcının ilan edildi”

“Kocatepe’de yerel seçim başlangıcının ilan edildi”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Kocatepe’de yerel seçim başlangıcının ilan edildiğini ifade ederek, “Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol yapacağız” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Av. Milletvekili Hakan Şeref Olgun, partisinin Büyük Taarruz’un yıldönümünde Kocatepe’de düzenlenen etkinliğe katılan, destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ederek, mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

“VATAN EMREDERSE DURAMAYIZ CENK EDERİZ”

İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar’da bir araya gelerek İYİ Parti’nin varlığını ve gücünü bir kez daha ortaya koyduklarını dile getirdi. Olgun, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi; ‘Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol yapacağız.’ ‘Vatan emrederse duramayız, cenk ederiz’ Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için mücadeleye devam. Giderek büyüyen İYİ Parti olarak yerel seçimlerin startını da bugünden vermiş bulunmaktayız.” ifadelerine yer verdi.

“İYİ PARTİ GİDEREK BÜYÜYOR”

Hakan Şeref Olgun, sözlerini şöyle tamamladı: “Kocatepe’de bir kez daha gördük ki; İYİ Parti giderek büyüyor. İYİ Parti bir kez daha mücadeleci olduğunu ortaya koydu. Afyonkarahisar’da da tüm ilçe teşkilatlarımız yerel seçimlere hazır ve gece gündü çalışmalarına devam edecektir. Yerel seçimlerde herkese kapımız açık. Tüm aday adaylarımıza da şimdiden başarılar dilerim. Kocatepe sırtlarından verilen yerel seçim startının Afyonkarahisar’a ve ülkemize hayırlı olması diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM