Olgun’dan suç duyurusu: Paylaşımlar gerçeği yansıtmıyor

Olgun’dan suç duyurusu: Paylaşımlar gerçeği yansıtmıyor

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, kendisi hakkında gerçeği yansıtmayan paylaşımlarda bulunan internet haber sitesi sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, yerel bir haber sitesinde kendisi hakkında gerçeği yansıtmayan; kişilik haklarını ihlal eden, şantaj, hakaret ve iftira niteliği taşıyan paylaşımlarda bulunan kişi hakkında avukatı Burcu Gündüz Battal aracılığı ile suç duyurusunda bulundu.

ŞANTAJ, HAKARET VE İFTİRA HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLDU

Olgun’un avukatı Gündüz, yapmış olduğu suç duyurusunda şu ifadeler yer aldı: “28.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve öncesinde de 30 yıl avukatlık faaliyetini icra etmiş bir hukukçu olan müvekkil Av. Hakan Şeref OLGUN hakkında, son günlerde sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook hesabından ve bir haber sitesi aracılığı ile hiçbir kamu yararı taşımayan, tamamen kendi husumeti nedeni ile yapılmış haber ve paylaşımlar ile müvekkilin kişilik haklarını ihlal eden, yaptığı açıklamalara ilişkin daha çok ses getirecek ve kötü niyetli amacına nail olmasını sağlayacağı inancı ile şantaj, hakaret ve iftiralarla kendisi ile bir bağı olmayan müvekkilin adını – itibarını lekeleyerek haksız ve hukuka aykırı bir tutuma yönelen, şahıs/şahıslar hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunulmuş olup, diğer yasal başvuru haklarının kullanılması için hazırlıklarımız devam etmektedir. Müvekkilin siyasetçi ve topluma mal olmuş, milletin vekaletini taşıması hasebiyle, duyduğu sorumluluk gereği kamuoyuna duyulur.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM