AFSÜ Zafer Yerleşkesi’ne spor sahaları oluşturulacak

AFSÜ Zafer Yerleşkesi’ne spor sahaları oluşturulacak

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okmuş, Spor Toto Teşkilat Başkanı Öztürk’den destek istedi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret etti. AFSÜ’nün Zafer Sağlık Külliyesi’nde öğrencilerin ve personelin sportif gereksinimlerini karşılamak amacıyla hayata geçirilmesi planlanan sportif altyapı çalışmalarının masaya yatırıldığı ziyarette, iki kurum arasında iş birliği imkânları çok yönlü olarak ele alındı.

Zafer Sağlık Külliyesi’nde atıl vaziyette bulunan futbol sahasını sentetik çim zemin ile kullanılır hâle getirerek üniversitemiz öğrenci ve personelinin hizmetine sunmak istediklerini belirten Prof. Dr. Okumuş, futbol sahasının çevresine 6 kulvarlı tartan atletizm pisti, toplam 1000 kişilik tribün ve sporcu soyunma odalarının da yapılmasının planlandığını söyledi.

Futbol sahasının yenilenerek hizmete açılmasının yanı sıra mevcut basketbol sahasının iyileştirilmesi ve yanına voleybol sahası ve iki adet tenis kortu yapılmasının da gündemlerinde olduğunu dile getiren Prof. Dr. Okumuş, bu konuda ülkemiz sporuna verdiği altyapı desteği ile tanınan Spor Toto Teşkilatının desteğini almaktan büyük bir memnuniyet duyacaklarını kaydetti.

Konuya ilişkin olumlu düşüncelerini ifade eden Dr. Mehmet Ata Öztürk de nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş’a teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM