Akmescit Mahallesinde Çocuk Şenliği Coşkusu

Akmescit Mahallesinde Çocuk Şenliği Coşkusu

 

Afyonkarahisar Belediyesi, birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğin yer aldığı Çocuk Şenliği etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde hem minikler hem de aileleri birbirinden doyasıya eğleniyor. Çocuk şenliğinin bu haftaki durağı Akmescit Mahallesi oldu.  Büyük ilgi gören şenlikte Belediye Başkanı Mehmet Zeybek miniklerin eğlenceli anlarına ortak oldu.

MAHALLELER ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLENDİ, MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Afyonkarahisar’da “Yaz Tatiline Veda” çocuk şenliği etkinliği düzenlendi.  Daha önce Ataköy Mahallesi ve Uydukent Masal Parkı’nda düzenlenen programların ardından bu kez de Akmescit Mahallesi’nde çocuklara yönelik yarışmalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramlar vardı. Mehmet Zeybek’te şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı. Çocukların heyecanına ortak oldu, fotoğraf çekildi. Yüzlerce çocuğun bir araya geldiği etkinliğe katılım yoğundu. Palyaçolar şenliğe renk kattı, minikler oyun parkında eğlenceli saatler geçirdi. Oyunlar ile heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar şenliğin keyfini doyasıya çıkardı. Pamuk şekeri ve mısırla damaklar şenlendi.

“ÇOCUKLARI OKUL ÖNCESİNDE MUTLU ETMEK İSTEDİK”

Eğlence alanında çocuklarla ve aileleri ile sohbet eden Mehmet Zeybek, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce düzenlenen Çocuk Şenliği etkinliğine katılım oldukça yoğun. Bizim en büyük mutluluğumuz yavrularımızın gülümsemesi. Katılan herekse teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM