Ataköy’deki yeni hastane nereye yapılacak?

Ataköy’deki yeni hastane nereye yapılacak?

Afyonkarahisar’ın doğu bölgesindeki mahallelere hizmet vermesi planlanan yeni Hastane’nin nereye yapılacağı merakla bekleniyor.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Aslan daha önce yaptıkları açıklamalarda yeni hastane için 3 alternatif arsa belirlediklerini, en kısa sürede bu arsalardan birinde yeni hastane inşaatının başlayacağını açıklamışlardı.

 

Yeni Hastanenin nereye yapılacağıyla ilgili belirsizlik devam ederken Kanlıca Mahallesi Muhtarı Serhat Tugan dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

 

Muhtar Tugan Kanlıca Mahallesi içerisinde, ZAFER TOKİ sahisi olarak bilinen bölgede yer alan 40 bin metrekarelik arsada hastane ile ilgili incelemelerde bulunulduğunu bildirdi. Muhtar Serhat Tugan açıklamasında şunları söyledi:

 

“Şimdi Milli Emlak’tan Kanlıca Mahallemiz sınırlarında bulunan Zafer Toki içinde bulunan 40.000 m2 üzerinde olan arsaya bakmaya geldiler. Kesin olmamakla birlikte Yeni Hastane yapımı için uygun görülmesi durumunda yapılması planlanıyor. Kesinleşmesi zaman alacaktır. Bakanlıklar, belediye, müdürlükler uygunlukları gibi. Bu bölgede evi, işyeri, arsası olanlar bu minval de yol almasını mağduriyet yaşamamasını dilerim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM