Genç Kızılay’ın yeni Başkanı Özkara oldu

Genç Kızılay’ın yeni Başkanı Özkara oldu

Genç Kızılay Genel Merkezi tarafından Genç Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na İbrahim Özkara getirildi

 

İbrahim Özkara, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da düzenlenen toplantıda mazbatasını Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan’ın elinden aldı.

“HAKKIYLA GÖREV YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

Genç Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na getirilen İbrahim Özkara yaptığı ilk açıklamada şunları kaydetti: “Öncelikle bizlere bu görevi layık gören, güvenen, destek veren Genel Merkez Yönetim Kurulumuza, Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanımız Sn. Mehmet Yakın’a çok teşekkür ediyorum. Bizlere verilen bu görevi hakkıyla yapabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Önemli bir vazife üstlendik. Ülkemizin hemen her il ve ilçesinde olduğu gibi Afyonkarahisar’ımızda da her zaman mazlumun, mağdurun ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olan şube başkanlığımız ile birliktegüzel projelere inşallah imza atacağız. Bu anlamda önemli bir vazife üstlendiğimizin farkındayız. Özellikle görev süresini dolduran önceki il başkanımız Av. Sıla Baş ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Bizlerde inşallah iyiliğin gücüyle insanın ve toplumun onurunu korumak, dirençliliğini artırmak ve ızdıraplarını dindirmek için gayretle çalışacağız. Esenlik ve güvenli yaşam vizyonumuz çerçevesinde yönetim kurulumuz ve gönüllerimiz ile birlikte devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak için var gücümüzle, tüm gayretimizle çalışacağız.” dedi.

GENÇ KIZILAY’IN YENİ BAŞKANI İBRAHİM ÖZKARA

Genç Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu İbrahim Özkara’nın başkanlığında şu isimlerden oluşuyor:  Başkan İbrahim Özkara, Teşkilatlanma Birim Sorumlusu Ömer Faruk Yıldız, Sekreterlik Birim Sorumlusu Senanur Ayan, Kurumsal İletişim Birim Sorumlusu Dilek Tür, Eğitim Birim Sorumlusu Mehmet Ali Aymaz, Etkinlik Birim Sorumlusu Esma Nur Akkuş, Üniversiteler Birim Sorumlusu Mikail Arda İlhan, Proje Fon Geliştirme Birim Sorumlusu Mehmet Sancak. Yeni Başkan İbrahim Özkara, 1998 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya geldi. Özkara, ilk ve orta öğrenimini memleketi Afyonkarahisar’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan İbrahim Özkara,  Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (AFSÜ) kamu personeli olarak görev yapmaktadır.  İbrahim Özkara daha önce de birçok sivil toplum kuruluşunda farklı görevler üstlendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM