“60 Belediye’de 60 adayla seçime katılacağız”

“60 Belediye’de 60 adayla seçime katılacağız”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, değerlendirme kampında partisinin teşkilat üyelerine hitap etti. Olgun, “60 Belediye’de 60 adayla seçime katılacağız” dedi

İYİ Parti il ve ilçe teşkilat başkanları, Milletvekili Hakan Şeref Olgun’un ev sahipliğinde GreenVillage Otel’de değerlendirme kampında bir araya geldi.

“60 BELEDİYE’YE 60 BAŞKAN ADAYIYLA HAZIRIZ”

Üç ay önce yerel seçimler için çalışma startını veren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İl ve İlçe Başkanlarında 3 aylık süreç içerisinde yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Olgun, Afyonkarahisar’ın 60 belediyesinde 60 adayla yerel seçimlere hazırlandıklarını dile getirdi. Olgun, “Bu süre içerisinde hem ilçe başkanlarımız hem de biz yaptığımız araştırmalar neticesinde adaylarımızın durumunu araştırdık. Bu toplantımızda da bu adaylarımızın kamuoyu önündeki durumlarını ele aldık. Bazı belediye başkan adaylarımızı kesinleştirdik bazıları üzerindeki kamuoyu araştırmalarımıza ve değerlendirmelerimize partimizin ilgili organları ile devam ediyoruz. Kısa sürede 60 belediye başkan adaylarımızı kesinleştirerek kamuoyuna açıklayacağız.” dedi.

“LAF OLSUN DİYE ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ”

İl ve İlçe Başkanları hafta sonu iki günlük kampın çalışmalarını değerlendiren Hakan Şeref Olgun, seçim sürecinde her ortamda ilçe başkanları ile bir araya gelerek sürekli değerlendirmelerde bulunacaklarını ifade etti. Olgun, “Bugüne kadar partimize çeşitli yollardan Belediye Başkan aday adayı olacağını veya olabileceğini bildiren çok sayıda partilimiz var. Şu anda görevleri başında olan belediye başkanlarımızdan yollarına İYİ Parti ile devam edeceğini beyan eden başkanlarımız var. Bunların hepsini değerlendiriyoruz. Laf olsun diye belediye başkan adayı çıkarmayı düşünmüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız kamuoyu araştırmalarımıza da zaman zaman devam ettireceğiz. Yapılan anket çalışmalarını da dikkate alarak adaylarımızı kesinleştirerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“İYİ PARTİ’NİN BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak iddialı olduklarını ifade eden Hakan Şeref Olgun, başta Afyonkarahisar Belediyesi olmak üzere birçok belediyede İYİ Parti’nin bayrağını dikeceklerini iddia etti. Olgun, “Birçok beldemizde adaylarımızı kesinleştirme noktasına geldik. Yapılacak son araştırmalarla bu adaylarımızı netleştirip en kısa sürede düzenleyeceğimiz bir şölenle kamuoyu ile paylaşacağız. İki günlük değerlendirme kampımızda da il ve ilçe başkanlarımız ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. İlçe başkanlarımızın mahalli seçimlere şimdiden hazır olduklarını söyleyebilirim. Yaptıkları çalışmalardan dolayı hepsine il ve ilçe başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir kez daha söyleyebilirim ki İYİ Parti teşkilatları mahalle seçimleri hazırdır.” şeklinde konuştu.

“ANKET ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK”

Tüm ilçe ve beldelerde yapılan anket çalışmalarında aday adayı olarak İYİ Parti’ye başvuruda bulunanların yanı sıra başvuruda bulunmayanların da değerlendirmeye alındığına dikkat çeken Milletvekili Olgun, anket çalışmaların aralıklarla devam edeceğini belirterek halkın istediği ve halkın desteğini arkasına alan adaylarla yola devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM