“Tüm Belediyeler de AK Parti bayrağı dalgalandıracağız”

“Tüm Belediyeler de AK Parti bayrağı dalgalandıracağız”

AK Parti Afyonkarahisar heyeti hafta sonu beş ayrı ilçeyi ziyaret etti. Yeni atanan ilçe başkanlarını tebrik eden heyet 2024 seçimleri için “hazır olun” mesajı verdi. Heyet teşkilat yöneticileri ve üyelerine, “2024 yerel seçimi sonrası tüm Belediyelerde AK Parti bayrağını dalgalandıracağız” dediler

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte önce İhsaniye, ardından Sandıklı, Dinar, Dazkırı ve son olarak Kızılören ilçelerini ziyaret ettiler. İlçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti heyeti, Genel Merkezin tensibiyle yeni atanan ilçe başkanlarını tebrik ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için teşkilatlara ‘hazır olun’ mesajı verdiler.

İlçe teşkilatlarında yaptıkları ziyaretlerde konuşan AK Parti heyeti, 2023 seçimlerinin Covid-19 salgını sonrası dünyada yaşanan sıkıntılara rağmen başarıyla geçtiğini ancak çıtayı 2023 seçimlerinin üstüne taşıyacaklarını ifade ederek 2024 seçimlerinde AK Parti bayrağının bütün belediyelerde dalgalanacağı mesajını verdiler. AK Parti belediyeciliğinin hizmet anlayışını Cumhur İttifakı dışında kalan belediyeleri de içine alarak genişleyeceğini kaydeden AK Parti heyeti, ‘Hizmeti bütün vatandaşlarımız en iyisiyle hak ediyor. Zaman kaybetmek, yatırımları ötelemek ya da farklı amaçlara hizmet etmek bizim anlayışımızda yok. Biz kamu yararına olan bütün hizmetleri vatandaşımızın ayağına serecek ve bir an önce faydalanmasını sağlayacak bir anlayışla hareket ediyor ve bu anlayışla çalışıyoruz. Bu yüzden il, ilçe ve belde teşkilatlarımızın kapıları seçim dışında da neredeyse her daim açıktır. Tabii bizim sadece kapılarımız değil, gönlümüzde bütün vatandaşlarımızın emirlerine amadeyiz. İnşallah dünya 2024’te 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakının başarılarını konuşacak ve bu başarı tarihe altın harflerle yazılacaktır’ ifadelerine yer verdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM