Kavgacı Yalçın, bu kez bana sataşıyor

Kavgacı Yalçın, bu kez bana sataşıyor

Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde çıkan kavgayı hazırladığını ileri sürdüğü Yalçın Görgöz’ün şimdi de kendisine sataştığını söyleyerek, Yalçın Görgöz’ün “Afyonkarahisar basını” başta olmak üzere birçok mecra ile kavga etmeyi huy edinmiş birisi olduğunu söyledi.

Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partisinin hafta sonu gerçekleştirilen il başkanlığı kongresi hakkında açıklamalarda bulundu.

“MERKEZ İLÇE SEÇİMLERİNDE DE KAVGAYI HAZIRLAYAN YALÇIN GÖRGÖZ, BU DEFA BANA SATAŞIYOR”

Başkan Yıldız, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı seçilen Faruk Duha Erhan’a başarılar dilerken, “Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi ailemin saygıdeğer mensupları, dün il başkanlığı seçimlerimizi yaptık. Sayın Faruk Duha Erhan demokratik bir seçim sonucu il başkanımız oldu. Kendisi kazanmış zannedenler ilk gün, ilk saatlerde kavga yapmak için çabalamaya başladı. Merkez ilçe seçimlerinde de kavgayı hazırlayan Yalçın Görgöz bu defa bana sataşıyor.” ifadelerini kullandı.

“PARTİYİ DÜŞÜNMESİ BEKLENEMEZ, AFYON BASINI OLMAK ÜZERE BİRÇOK MECRA İLE KAVGA ETMEYİ HUY EDİNMİŞ”

Başkan Yıldız, açıklamasında, Yalçın Görgöz’ün “Afyonkarahisar basını başta olmak üzere birçok mecra ile kavga etmeyi huy edinmiş birisi” olduğunu kaydederek, “Grup Başkanvekilimiz Sayın Burcu Köksal’ı kavgacı göstermek için bu tür işlere başvuranlar şimdi Belediye Başkanlarını kavgacı gösterme çabasında. Belediye başkanlarına “devşirme” dedirttiği, il başkanı olduğu dönemde en yakın yöneticisi olan şahsın şimdi başka bir partide olmasının hesabını vermeyen Yalçın’ın gerçekten partiyi düşünmesi beklenemez. Seçimden önce kendisine söylediğim sözlerin sözde karşılığını seçimin hemen ertesi günü kavga çıkarma amaçlı paylaşması Afyon basını başta birçok mecra ile kavga etmeyi huy edinmiş birisi için normal.” dedi.

“KİŞİSEL HIRSLARIM YÜZÜNDEN PARTİME VE PARTİLİME ZARAR VEREMEM”

Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, kişisel hırsları yüzünden partisine ve partililere zarar veremeyeceğini dile getirerek, “Seçim bitti ve Sayın Faruk Duha Erhan, yönetimi ile il başkanımız ve yönetimimiz oldular. Birlik beraberlik mesajları daha yeni verildi. Benim örgüte saygım Yalçın’a benzemez. Kişiliği oturmuş herkese saygım var. Kişisel hırslar yüzünden de partime ve partilime zarar vermem. Tekraren seçilen tüm ilçe yönetimlerimize, il yönetimimize başarılar dilerim. Saygılarımla.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM