Yeni lisanslı depolar yapılacak

Yeni lisanslı depolar yapılacak

 

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler açıkladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Afyonkarahisar Ticaret Borsası vasıtası ile İlimiz genelinde lisanslı depolar yapılacağını açıkladı.

 

ÖZKAYA VE MÜHSÜRLER’DEN İL GENELİNDE LİSANSLI DEPO YATIRIM MÜJDESİ

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile yaptıkları görüşme neticesinde il genelinde Ticaret Borsası tarafından yeni lisanslı depo yatırımları yapacağını kaydeden Milletvekili Özkaya, “Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Mühsürler ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, üreticilerimiz ve tacirlerimiz için böyle bir yatırımın uygun olacağı kanaatine vardık. Borsa Yönetimimiz ilgili kararı aldı, birlikte bu yatırımları hayata geçireceğiz. İlk olarak Dinar’da bulunan tesisin kapasitesini 30 bin tondan 45 bin tona çıkaracağız akabinde Merkez, Emirdağ, Sandıklı ilçelerimiz başta olmak üzere tüm ilimize bu yatırımı Borsamız vasıtası ile yapmış olacağız” dedi.

Milletvekili Özkaya, bu yatırımlar sayesinde üreticilerin ve tacirlerin gelirlerinde artış olacağını kaydederek, “Bu yatırımların şehrimize kazandırılması için iş birliği içerisinde birlikte hareket ettiğimiz Borsa Başkanımız Mehmet Mühsürler ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ise kısa bir açıklama yaparak Milletvekili Özkaya’ya verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, “Dinar ilçemizdeki çalışmayı bu sene bitireceğiz. Merkez, Sandıklı ve Emirdağ ilçelerimiz başta olmak üzere diğer ilçelerimizdeki yatırımlar da bu yıl proje çalışmalarını tamamlayarak inşallah önümüzdeki yıl bitireceğiz. Her zaman sorunlarımız ile yakından ilgilenen şehrimiz için birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Vekilimiz Ali Özkaya’ya teşekkür ediyoruz. İnşallah Afyonkarahisar’ın bu alandaki eksiklerini birlikte ortadan kaldıracağız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM