“Yerel seçimlerde maksimum başarıyı göstereceğiz”

“Yerel seçimlerde maksimum başarıyı göstereceğiz”

CHP İl Başkanı Furkan Duha Erkan, partide düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, bütün partililer ile kol kola bir çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayarak, “Yerel seçimlerde maksimum başarıyı göstereceğiz” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın38’nci dönem seçimli kongresi sonrası mazbatasını alan CHP İl Başkanı Furkan Duha Erkan, görevi partide düzenlenen törenle eski Başkan Yusuf Onur Seçme’den devir aldı. Devir teslim töreninde partililerde hazır bulundu.

“İL BAŞKANIMIZLA OMUZ OMUZA, KOL KOLA ÇALIŞMAYA SÖZ VERİYORUM”

Devir teslim töreninde konuşa yapan CHP eski İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme,  yoğun seçim maratonunu noktaladıklarını söyleyerek, “Yerel seçimlerde partimizin daha da büyüyebilmesi için, bugüne kadar emek sarf eden yoldaşlarımın yeni il başkanımız ve yeni yönetimin yayında olmasını talep ediyorum. Bizim görevde olduğumuz süre boyunca destek veren, mücadele eden ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, Cumhuriyet Halk Parti’li delege ve yönetimimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Yeni il başkanımız Pazar günü itibariyle benim rakibimdi. Bugünden itibaren il başkanımdır. Onun talepleri ile vermek istediği mücadelede her zaman omuz omuza, kol kola çalışmaya söz veriyorum. Sayın başkanımıza ve yeni yönetimine almış oldukları bu görevde başarılar diliyorum.” dedi.

“YUSUF BAŞKANI VE YÖNETİMİNİ HEP YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

CHP İl Başkanı Furkan Duha Erkan ise yaptığı konuşmada görevi Yusuf Onur Seçme’den almış olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Yusuf beye vermiş olduğu destek mesajlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugünden sonra hep birlikte çalışmaya başlayacağız. Önümüzde zorlu bir maraton var. Bu maratonu layıkıyla aşacağımızı düşünüyorum. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Bu dinamik kadrodan aldığımız güç ile öncelikle yerel seçimlerde maksimum başarıyı göstererek, bütün partililerimiz ile kol kola bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bir önceki yönetimde yer alan bütün çalışma arkadaşlarımıza, başkanımıza emekleri için teşekkür diyoruz. Bundan sonra da onları hep yanımızda görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM