İGM Başkan Vekili Saylık, Sandıklı için aday adaylığını açıkladı

İGM Başkan Vekili Saylık, Sandıklı için aday adaylığını açıkladı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ahmet Mahmut Saylık, Sandıklı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu

Sandıklı AK Parti İlçe binasında İlçe Başkanı Murat Erkalan ve AK Parti yönetiminin katılımı ile Sandıklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Ahmet Mahmut Saylık, “Sandıklı için hayırlı olsun. Doğum büyüdüğüm ilçeme AK Parti çatısı altında hizmet etmekten her daim büyük onur ve gurur duydum. 2024 seçimlerinde de Sandıklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. AK Parti Sandıklı teşkilatımıza teşekkür ederim. 2024 seçimlerinde AK Parti belediyeciliğinin devam etmesi için gece gündüz durmadan çalışacağız.” dedi.

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan ise, “Partimizin başlattığı, belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde, aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ahmet Mahmut Saylık’a bu önemli adımda başarılar diliyor, partimizin birlik ve beraberlik içinde güçlenerek daha aydınlık yarınlara yol almasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM