Ülkücüler, şehit öğretmenlerin yakınlarıyla buluştu

Ülkücüler, şehit öğretmenlerin yakınlarıyla buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı Asena Birimi, şehitlerimizin öğretmen olan akrabalarını ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı

 

 

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı Asena Birimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anlamlı ziyarette bulundu. Asena Birimi, Şehit İsmail Çınar’ın edebiyat öğretmeni olan kız kardeşi Nurhan Çınar’ı ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Ziyarette, öğretmenler günü dolayısıyla bir buket çiçek, şehidimizin fotoğrafını ve ‘Kahramanları da öğretmenler yetiştirir’ yazılı not kağıdı takdim edilerek, şehidin ailesine başsağlığı ve şükran dilekleri iletildi.

“ŞEHİTLERİMİZİN ÖĞRETMEN AKRABALARININ YANINDA OLMAK İSTEDİK”

Asena Birimi Başkanı Hilal Kalafat, “24 Kasım Öğretmenler Günü, ülkemizde eğitim camiasının kıymetli mensuplarını anmak ve onlara duyduğumuz saygıyı ifade etmek adına önemli bir gün. Bu özel günde, şehitlerimizin öğretmen akrabalarını ziyaret ederek, onların yanında olmak istedik. Onların fedakarca yaptıkları öğretmenlik görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimizin yanında olmak, bizim için bir görevdi. Şehitlerimizin aileleriyle paylaştığımız bu özel günde, öğretmenlerimize duyduğumuz minneti bir kez daha ifade etmek istedik. Bu vesileyle, Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit olan öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM