“Aday belirlemede yoğun ve hassas çalışıyoruz”

“Aday belirlemede yoğun ve hassas çalışıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, aday belirleme sürecinde yoğun ve hassas olarak çalıştıklarını söyledi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Emirdağ ve Şuhut ilçelerinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Milletvekili Ali Özkaya, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere tohum dağıtımına katıldı. Daha sonra Emirdağ İlçe merkezinde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, çiftçilere yönelik tarihi desteklemelerin AK Parti döneminde verildiğini ifade etti.

AFYONKARAHİSAR’IN TARIMSAL ALANDA İLERİ NOKTAYA GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Tarımsal üretimin artması için önemli teşvik ve desteklerin hayata geçtiğini kaydeden Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar’ın tarımsal alanda daha ileri bir noktaya gelmesi için çalışıyoruz. Endüstriyel alanda bu ürünlerin kullanılması için yatırımcıları şehrimize davet ediyoruz. Bu noktada tarımsal ürünlerin işlenerek pazara sunulması konusunda Emirdağ OSB adeta örnek teşkil ediyor. İstihdama, üretime katkı sunan tüm tesislerin yanında olmaya, üreten çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

“AFYONKARAHİSAR’DA TÜM BELEDİYELERİ AK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday belirleme sürecinde yoğun ve hassas olarak çalıştıklarını kaydeden Milletvekili Özkaya, “AK Parti olarak bugüne kadar Belediyelerimiz ile birlikte muazzam eserleri, hayal dahi yapılamayan projeleri hayata geçirdik. Gayemiz önümüzdeki seçimlerde en doğru ve güçlü adaylar ile seçimlere girerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı vizyonu ile buluşturacak adaylarımızı milletimizin desteği ile seçeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“2024 SEÇİMLERİNDE TARİH YAZACAĞIZ”

2024 seçimlerinde AK Parti olarak tarih yazacaklarını dile getiren Özkaya, “Hedefimiz şehrimizdeki tüm belediyelerde AK Parti bayrağını dalgalandırmak, ilimiz başta olmak üzere, ilçe ve beldelerimizi gönül belediyeciliği ile buluşturmak. Milletimiz zaten Belediyeciliğin AK Parti’nin olduğunun bilincinde. Yerel yönetim ile hükümet uyumu çok önemli. Bu uyum sayesinde çok büyük yatırım ve hizmetler şehirlerimize daha kolay geliyor.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon Ak Parti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM