“Afyon’da oy sıçraması yaparak tarih yazacağız”

“Afyon’da oy sıçraması yaparak tarih yazacağız”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, yerel seçimlerde oy sıçraması yapacaklarını söyleyerek, “Şimdiye kadar kamuoyuna yansıyan kısım sadece fragmandan ibaretti. Afyonkarahisar’da gerçek manada tarih yazacağız” dedi

 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, teşkilat mensupları ile birlikte Ankara’da gerçekleştirilen “Aday tanıtım toplantısına” katıldı.

“AFYONLU HEMŞEHRİLERİMİN BİZİ ŞİDDETLE İZLEMELERİNİ TAVSİYE EDERİM”

İl Başkanı Çakır aday tanıtım toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada adaylarla birlikte verimli bir gün geçirdiklerini ve ilerleyen seçim sürecinde Afyonkarahisar için ne tarz stratejiler geliştireceklerini istişare etme fırsatı bulduklarını kaydederek, “Adaylığı kesinleşen isimlerle birlikte Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılım sağladığı programa iştirak ettik. Şimdiye kadar kamuoyuna yansıyan kısım sadece fragmandan ibaretti, şimdiden sonra Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin Yeniden Refah Partisi kadrolarını dikkatlice izlemelerini şiddetle tavsiye ederim. Genel seçimleri hatırlayacak olursak hem Türkiye geneline hem de Afyonkarahisar’da belirleyici ve etkili bir oy almıştık. Yerel seçimlerde bu oy sıçramasını çok daha yukarılara taşıyarak ilimizde gerçek manada tarih yazacağız.” dedi.

KESİNLEŞEN BELDE ADAYLARI

Yeniden Refah Partisi kesinleşen belde adaylardı şu şekilde

Serban Belediye Başkan Adayı Selahattin Uğur, Susuz Belediye Başkan Adayı Uğur Avcıl, Salar Belediye Başkan Adayı Halil Aygün, Gebeceler Belediye Başkan Mesut Gönül, Kocaöz Belediye Başkanı Osman Çöygün.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM