Gecek Termal’de Fidanlar Toprakla Buluştu

Gecek Termal’de Fidanlar Toprakla Buluştu

Gecek Termal A.Ş.’nin hizmet alanında dün Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliğiyle bine yakın fidan dikildi

Gecek havzasındaki termal zenginliğin verimli kullanılması, devremülk sisteminin güzel bir örnek olarak ortaya konulması amacıyla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan Gecek Termal Anonim Şirketi’nin bulunduğu alana, karaçam ve sedir olmak üzere yaklaşık 1000 yeni ağaç dikildi.

Ağaç dikme törenine Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu; Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve ATSO Meclis Üyeleri Kadir Öğüt ve Selçuk Türkmen, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve ATSO Meclis Üyesi Çetin İplikçioğlu, Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürlüğü’nden emekli Habib Öztoprak ve Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürü Mustafa Altıntaş katıldı.

Ağaç dikme töreninde açıklama yapan Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, “Bizleri burada yalnız bırakmadığınız için Gecek Termal A.Ş. ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası adına sizlere teşekkür ederim. Gecek Termal, 1997 yılında rahmetli Valimiz Ahmet Özyurt döneminde ‘yap-işlet-devret’ modeliyle Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’a 37 yıllığına devredilmiştir. Şimdi sizlerle birlikte ağaç dikmekte olduğumuz 250 dönümlük mesire alanımıza o yıldan bugüne kadar 30 binin üzerinde ağaç dikilmiştir. Bu geleneğimizi bu yıl da sürdürüyoruz. Geçmiş yıllarda bizlere destek veren çok kıymetli Valilerimize, şimdiki Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, bu yıl bize bahşettikleri ağaçlar ve ağaç yerlerinin kazımında bize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e ve birim amirlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.  Ağaç dikim töreni, dua ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon atso GECEK TERMAL

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM