“2024 Bütçesi AK Parti Hükümetlerinin Yeni Bir Destanıdır”

“2024 Bütçesi AK Parti Hükümetlerinin Yeni Bir Destanıdır”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Türkiye’de 22 yıldır Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tarihi atılımların ve yatırımların hayata geçirildiğini belirterek,  “AK Parti Hükümetlerimizin yeni bir destanı bu bütçededir” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, TBMM’de görüşülerek kabul edilen 2024 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu ile ilgili açıklamada bulundu.

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

Açıklamasına ülkeyi yasa boğan şehitlerimizi anarak başlayan Milletvekili Av. Ali Özkaya, “Şehitlerimizin bizlere emaneti bu cennet vatan için ne yapsak azdır, onların haklarını ödememiz asla mümkün değildir. Türkiye, terörle mücadelede kararlı, caydırıcı ve etkin bir şekilde eşsiz mücadelesine emin şekilde devam ediyor. Gayemiz terörün yerinde kökünü kazıyarak, milletimizin birliğini, ülkemizin bütünlüğünü tehdit eden tüm unsurların ortadan kaldırılmasıdır. Bu amaçla büyük bir kahramanlık örneği göstererek görevlerini ifa eden kahraman ordumuza üstün muvaffakiyetler diliyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.

“2024 BÜTÇESİ TÜRKİYE’NİN BÜTÇESİDİR”

AK Parti Hükümetlerinin 22. bütçesinde, savunma sanayi, sağlık, kültür sanat, ulaştırma ve tarım gibi birçok alanın bütçelerin onaylandığını ifade eden Özkaya, “Her alanda büyük bir ivme ile Türkiye yoluna devam ediyor. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin, çalışanlarımızın ve hâsılı milletimizin tüm kesimine hitap eden 2024 yılı bütçemizin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Bu bütçeye bakanlar savunma sanayinde yeni atılımları, büyük devrimleri, eğitimdeki ivmeyi, üniversiteli öğrencilerimize verilen burs, konaklama gibi imkânları görecektir, bu bütçeye bakanlar çalışanlarımıza yönelik atılan adımları görecektir, bu bütçeye bakanlar üreticilerimize, sanayicilerimize sağlanan imkânları, çiftçilerimize verilen destekleri, sağlık alanındaki sunulan hizmetleri görecektir. Türkiye’de 22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tarihi atılımları hayata geçiren, yatırımları, hizmetleri ile destan yazan AK Parti Hükümetlerimizin yeni bir destanı bu bütçededir. Bu bütçe 85 Milyon vatandaşımızı merkeze alan Türkiye’nin bütçesidir.” ifadelerini kullandı.

“AZ LAF, ÇOK İŞ DİYEREK DEVAM EDİYORUZ”

Özkaya, sözlerine şöyle devam etti:

“Bütçe Kanununa yönelik eleştirilere yanıt veren Özkaya, “Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize 5 yıllık süreçte bütçe yapma, Türkiye’yi yönetme yetkisi vermiştir. Toplumu anlamayan, milletten kopuk siyaset anlayışı ile her şeye karşı çıkanların bu bütçeyi eleştirmesinden daha doğal bir şey yok. Biz, Milletimizin desteği ile sürdürdüğümüz hizmet yolculuğuna az laf, çok iş diyerek devam ediyoruz. Ayrıca bugün Afyonkarahisar’ın ilk Milletvekili İsmail Şükrü Çelikalay’ın vefat yıldönümü, bu vesile ile onuda rahmetle, saygıyla anıyorum. Onların emaneti bu makamlarda en faydalı şekilde milletimize hizmet etmeyi Rabbimden niyaz ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM