“Afyonkarahisarımıza Adalet Ve Liyakatla Hizmet Edeceğiz”

“Afyonkarahisarımıza Adalet Ve Liyakatla Hizmet Edeceğiz”

“Afyonkarahisarımıza Adalet Ve Liyakatla Hizmet Edeceğiz”MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, kentin her noktasına adalet, liyakatla hizmet edeceklerini söyleyerek, “Göreve seçilirsek Afyonkarahisar Belediyesi’nin hemen her noktasında değişim olacağı iddiasındayız. Bu değişimin ana formülü adalet ve liyakat olacak, hak mağduriyeti olmayacak” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberinde; MHP İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ve KAÇEP Yöneticileriyle birlikte; Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bölgesindeki eczaneleri, AFTAŞ Afyonkarahisar Otobüs Terminali esnafını, Atatürk Caddesi, Ordu Bulvarı ve Selçuklu Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

“Afyonkarahisarımıza Adalet Ve Liyakatla Hizmet Edeceğiz”

“ÖNCELİKLİ SORUN TRAFİK VE OTOPARK..!”

Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, güne Selçuklu Camii’nde sabah namazını hemşehrileriyle birlikte eda ederek başladı. Ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sezer Küçükkurt, “Afyonkarahisar’ın en öncelikli sorunu trafik ve otopark meselesi. Trafik meselesinin çözülebilmesi için öncelikle otopark meselesinin çözülmesi gerekiyor. Biz hepimiz araç sahibiyiz. Birçok yerde birden fazla araç var, araç sayısı giderek artıyor. Ama cadde ve sokaklarımız sınırlı, bunları genişletme imkânı bulamıyoruz. Biz bu otopark meselesini çözmek için mevcut cadde ve sokaklarda yol kenarlarına bırakılan araçlarla ilgili alternatif üretmeliyiz ki insanlara ondan sonra oradan aracını kaldır diyebilmeliyiz. Bugün Bankalar Caddesi’nde araçların yol kenarlarına park edilmesine izin veriliyor. Mecburen izin veriliyor. Çünkü başka yer yok. Alternatif otoparklar oluşturacağız ki Bankalar Caddesi’ndeki araçların park etmesini öyle engelleyebileceğiz. Biz Allah izin verirse 31 Mart itibariyle göreve geldiğimizde yapacağımız alternatif otopark yerlerimizi belirledik.” şeklinde konuştu.

“ADALET VE LİYAKAT OLACAK, HAK MAĞDURİYETİ OLMAYACAK”

Afyonkarahisar’da çalınmadık kapı bırakmayarak sorunları yerinde tespit edip birinci ağızdan dinlediklerinin önemle altını çizen Başkan Adayı Küçükkurt, “Bize görev nasip olursa kaldırımı merkezde değil, ihtiyacı olan bölgelerde yapacağız. Köy statüsünden mahalle statüsüne dönen mahallelerimizi ziyaret ettik. Buradaki hemşehrilerimizle konuştuk. Seçim döneminde ziyaret ettiğimiz gibi daha öncesinde de ziyaretlerimiz olmuştu. Bir basın mensubu olarak gittik, gördük. Mailler, telefonlar geliyor. Bunların hepsini birebir yaşadık. İnsanlarımızla sohbet ettik. Kaldırım, yol çalışmaları, şehrin ihtiyacı olan bölgelerinde olacak. Şehir merkezinde olmayacak. Zaten merkezde de böyle bir çalışmaya şuan için gerek yok. Afyonkarahisarımızın her noktasına adalet, liyakatla hizmet edeceğiz. Sen bendensin, benden değilsin mantığıyla insanlara eziyet edici bir tavrımız bugüne kadar olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Bu sadece Afyonkarahisar Belediyesi için geçerli değil. Tüm yaşam düsturumuz olarak bu geçerli. Bu düsturlarımızı Afyonkarahisar Belediyesi’nde inşallah hayata geçireceğiz. Allah nasip eder hemşehrilerimiz teveccüh gösterirlerse Afyonkarahisar’da kimsenin hak mağduriyeti yaşamaması için çalışacağız.” dedi.

HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve beraberindeki heyet şehrimizin meşhur “Kahveci Kadir”i, olarak bilinen Kadir Lafcı’nın cenaze namazına katıldı. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileyen Küçükkurt, daha sonra mübarek Miraç Kandili nedeniyle Kocatepe Mezarlığında kabir ziyaretinde bulundu. Başkan Adayı Küçükkurt Paşa Camii’nde gerçekleştirilen Miraç Kandili programına katılarak, cami çıkışında hemşerileriyle sohbet ederek kandillerini kutladı.

“Afyonkarahisarımıza Adalet Ve Liyakatla Hizmet Edeceğiz”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
MHP SEZER KÜÇÜKKURT

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM