“MHP’nin Adayı Sezer Küçükkurt’tur, Namusumuzdur, Şerefimizdir”

“MHP’nin Adayı Sezer Küçükkurt’tur, Namusumuzdur, Şerefimizdir”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, çekileceği yönünde ahlaksız ifadeler ortaya atıldığını söyledi. Bu ifadelerin gerçek dışı olduğunun altını çizen Taytak, “MHP hiçbir gün çekilmedi. 1980 öncesi ve sonrası binlerce şehit verdik çekilmedik. Kenara gelmedik. Bizim adayımız Sezer Küçükkurt’tur. Başaracağız, ok yaydan çıktı” dedi.

 

“MHP’nin Adayı Sezer Küçükkurt’tur, Namusumuzdur, Şerefimizdir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısı Akrones Termal Otel’de gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, başta olmak üzere MHP’nin Belediye Başkan adayları tanıtıldı.

“ÜLKÜCÜ BELEDİYECİLİĞİ HAKİM KILMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Toplantının açış konuşmasını MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci yaptı. 31 Mart yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da ülkücü belediyeciliği hâkim kılmak üzere yola çıkan Belediye Başkan adaylarını tanıtmak için toplantı düzenlediklerini söyledi. Başkan Kahveci, “MHP 55 yıllık siyasi geçmişinde Türk Milletinin siyasi anlayışını ortaya koyan bir harekettir. 2024 yerel seçimlerinde milli manevi değerlerle şekillenen manevi değerler ışığında MHP bu seçimlere hazırlanırken önce insan odaklı bir anlayışla seçimlere hazırlandı. Türkiye Yüzyılında MHP’nin duygu ve düşüncelerini ortaya koyarak yola çıkan tüm Belediye Başkan adaylarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında MHP’li Belediye Başkanlarının belediyeciliği nasıl yapacağını gösterecek olan Belediye Başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Bizler belediyeciliği de sorunları da biliyoruz. Ülkücü kadrolar olarak elimizden geleni değil fazlasını yapacağız. 60 seçim bölgesinin 56 da iddialı hazırlandık. Adaylarımız var. Ortak geçmiş ve ortak gelecek felsefesiyle çağdaş belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Beldelerden ilçelere kadar Afyon’da ülkücü belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz. Tüm adaylarımızı Allah’a emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.

“MHP’nin Adayı Sezer Küçükkurt’tur, Namusumuzdur, Şerefimizdir”

“AFYONKARAHİSAR’IN HİZMETİNE TALİBİZ”

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, tanıtım toplantısında partililere hitap etti. Başkan Adayı Küçükkurt, “MHP’nin 55. yılında çıktığımız bu kutlu yolculukta Afyonkarahisar’ımızın hizmetine talibiz. Şahsıma güvenerek belediye başkan adaylığı görevini tevdi eden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, MHP teşkilatlarına şükranlarımı sunuyorum. Afyonkarahisar, M.Ö 4 binlere uzanan tarihi, Kutalmışoğlu Süleyman Şah’tan bugüne taşıdığı Türk-İslam mührü, Türkiye’yi birbirine bağlayan yolların kavşak noktası olmasından kaynaklı jeopolitik konumu, doğal ve tarihi güzellikleriyle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının parlayan yıldızı, yükselen değeri, marka şehri olma hakkına sahiptir. Bu kadar avantajına rağmen, yıllar yılı biriken sorunları artık kronikleşmiş, ihmaller yüzünden kabuğunu kıramamış, kırsalından verdiği göçler nedeniyle genel il nüfusu azalmış, yaşana bilirlik endeksinde gerilerde yer almış bir şehir manzarasıyla karşı karşıyayız. Yeni nesil belediyecilik vizyonumuzla trafik sorununu, otopark sorununu ortadan kaldıracağız. Her türlü afete karşı hazırlıklarımızı süratle tamamlayacağız. Çağdaş, kalkınmacı, katılımcı, şeffaf belediyecilik vizyonumuzla Afyonkarahisar’ımızı bir kültür ve turizm şehri haline getireceğiz. MHP belediyeciliğinde Afyonkarahisar, insanların geçerken uğradığı değil; özellikle gezmek görmek için geldiği bir şehir haline gelecek. Enerji politikalarımızla kaynaklarını değerlendiren, kendi enerjisini kendi üretebilen bir belediye yaratacağız. Atalarımızın mirası tarihi Afyon’u gelecek nesillere sapasağlam devredebilmek adına koruyucu ve geliştirici restorasyon politikaları uygulayacağız. Sosyal donatı alanı kavramını çay bahçesi vizyonsuzluğunun ötesine taşıyacağız. Mahallelerimizin can damarları, ocak başları haline getireceğimiz mekânlar olarak tasarladığımız ‘Kent Konaklar’ projemizle her yaştan kadın erkek tüm hemşehrilerimizin sosyalleşme, eğlence, spor ve eğitim ihtiyacını karşılayacağız. İmar düzenlemelerinde bilimsel verilerin rehberliğinde adaletten asla ayrılmayacağız. Toplamda 6 bin konutluk arsa üretip bu arsaları dar gelirli hemşehrilerimizin konut sahibi olabilmesi için kullanacağız. İstihdam projelerimizle hem şehrimizde işsiz bırakmayacağız, hem de Afyonkarahisar’ı göç alır hale getireceğiz.” diye konuştu.

“EMANETE ASLA İHANET ETMEYECEĞİZ”

“Bizim belediyeciliğimizde Afyonkarahisar, havasıyla, suyuyla, yeşil alanlarıyla örnek bir şehir haline gelecek.” diyen Küçükkurt, “Bizim belediyeciliğimizde Afyonkarahisar, sabahları insanların arı gibi işlerine koştuğu bir üretim şehri olacak. Bizim belediyeciliğimizde Afyonkarahisar, hizmet kovalayan, yazın-kışın kuyruklarda bekleyen insanların değil, hizmeti mahallesinde, kendi muhitinde alan insanların şehri olacak. Bizim belediyeciliğimizde Afyonkarahisar, sadece insanlarının değil, sokak hayvanlarının bile mutlu olduğu bir huzur şehri olacak. Bu şehrin her mahallesini, her sokağını bilirim. Elbette ki sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim. Trafik sorununun çözümü bizdedir. İşsizliğin, konut sıkıntısının, yoksulluğun, çiftçimizin pazar sıkıntısının çözümü bizdedir. Siyasi hırslarla çözümsüzlüğe itilen kentsel dönüşümün çözümü bizdedir. Bu şehri tanıyoruz. Bu şehri biliyoruz. Bu şehri seviyoruz. Bu şehrin insanlarını seviyoruz. Afyonkarahisar’da yaşayan her bir yurttaşımıza gönlümüzde yüreğimizde yer vereceğiz. Her bir yurttaşımızı Mete Han’dan bugüne gelen Türk devlet geleneğinin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55 yıldır takip edegeldiği ‘Önce Ülkem ve Milletim’ anlayışının ve Yüce Yaradan’ın bizlere emaneti olarak göreceğiz. Emanete asla ihanet etmeyeceğiz. Hedefimiz ‘Dik baş, tok karın, mutlu yarın’dır. Bu hedefe ulaşmak için projelerimiz hazırdır. Ekibimiz hazırdır. Bu kutlu hedefte bizimle yürüyen, bize inanan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ SÖZLERİNİ YERİNE GETİRDİ”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, programın son konuşmasını yaptı. “Düğün günümüzde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” diyen Milletvekili Taytak, “Tanıtım toplantımızın sebebi bilindiği üzere mahalli seçimlerdir. Buraya kolay gelinmedi. Engin tecrübesiyle MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci beyefendi ve aylardır sabah akşam tüm ilçeleri tarayan oralarda MHP’ye gönül veren, hizmet etmek isteyen değerli Belediye Başkan adaylarımızı süzgeçten geçiren MHP İl Başkan Yardımcılarımıza, teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Geçen seçimlerde Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek, Beytullah kardeşimiz uğraşıp çalıştılar. 15 belde iki ilçede MHP Belediye Başkanlıklarını başarıyla aldı. Belediye Başkanlarımız sözlerini 1,5 yılda yerine getirdiler. Hep onların arkalarında olduk. Kardeşlerimizin sözlerinin yerine getirilmesi için çalıştık çabaladık. Ankara’da bizim için her kapı açık. Hizmet aldığımız alanlar bize destek verdiler. Bu durum Cumhur İttifakı birlikteliği bakanlarımız sayesindedir.” ifadelerini kullandı.

“MHP’nin Adayı Sezer Küçükkurt’tur, Namusumuzdur, Şerefimizdir”

MHP’li Belediye Başkanlarının gösterdikleri performansla örnek olduklarını dile getiren Milletvekili Taytak, şunları kaydetti:

“Bu zamana kadar örnek olan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Adaylarımız beldelerinde, ilçelerinde ve Karahisar Kalesinde üç hilalin bayrağı dalgalanacak. MHP özü, sözü ve ruhuyla mertçe yaşar. Ne dediysek odur, ne yapacaksak odur. 15 Temmuz akşamı herkes evine saklanırken Liderimiz, Büyüğümüz MHP Genel Merkezi ışıklarını sabaha kadar yaktırıp ayrılmadı. Cumhur ittifakı vardır diyerek hiçbir şey istememiştir. 30 büyük ilde ittifak vardır. 22 ilde ittifak yoktur. Afyonkarahisar’da kendi bayrağımız üç hilallimizle seçime gidiyoruz. MHP’nin adayı çekilecek deniliyor. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, namusumuzdur, şerefimizdir. MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt çekilecek diye ahlaksız ifadeler var. Kimlerin bu ahlaksız ifadeleri ortaya koyduğunu biliyoruz. MHP hiçbir gün çekilmedi. 1980 öncesi ve sonrası binlerce şehit verdik çekilmedik. Kenara gelmedik. Biz adayımıza aday adayısın demedik. Mertçe gidip adaylık teklif ettik, O da bize, ‘Bu bana gururdur, şereftir,’ dedi ve yola çıktık. Başka partiler gibi 5 kişiye göz kırpmadık. Bizim adayımız Sezer Küçükkurt’tur. Başaracağız, ok yaydan çıktı. Dönmeyeceğiz. Toplantıya gelmeden Liderimizin elini öptüm. Seçim sonucu üç hilali Afyonkarahisar genelinde dalgalandırmamızı istedi.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM