“Esnaflarımız Başımızın Tacıdır”

“Esnaflarımız Başımızın Tacıdır”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf olarak esnafın halinden anladığını söyleyerek, “Her bir ferdi benim için ayrı ayrı değerli olan esnaflarımız bizlerin başının tacıdır” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Birinci Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları yer aldılar.

“ESNAFLARIMIZLA SÜREKLİ TEMAS HALİNDE OLACAĞIZ”

Birinci Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaflarıyla bir araya gelen Uluçay, şunları kaydetti: “Birinci küçük Sanayi Sitesi alanının geniş olmasından dolayı bir günde tamamlayamadığımız ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bire bir esnaflarımızı geziyor taleplerini dinliyor ve belediye olarak üzerimize düşen ne varsa onları gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki belediye esnaflarımızla vardır ve esnaflarımızla sürekli temas halinde olacağız. En küçük bir kazı da bile istişaresiz, diyalogsuz, iletişimsiz adım atmayacağız. Bu şehirde yıllardır esnaflık yapan bir kardeşiniz olarak esnafı en iyi esnaf olan anlar. O yüzden her bir ferdi benim için ayrı ayrı değerli olan esnaflarımız bizlerin başının tacıdır.”

“ESNAFLARIMIZ AYRI BİR ÖNEME SAHİP OLACAK”

Başkan Adayı Uluçay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Afyonkarahisar Belediyesi’ne inşallah başkan olduğumuzda esnaflarımızın Belediye’de ayrı bir öneme sahip olacaklarını buradan ifade etmek istiyorum. Şehrimizin kültürel, sosyal, ekonomik, ticari ve ekonomik bütünlüğünü korumak en temel amacımız. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu doğrultuda belirlediği AK Belediyecilik anlayışı ile tüm vatandaşlarımızın refahı huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Mutlu şehrimizi esnaflarımızla, hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz.”

“TEK BİR İHTİYAÇ SAHİBİ KALMAYINCAYA DEK ÇALIŞACAĞIZ”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM