“Afyon’un Evladı Sezer Küçükkurt İle Seçimi Kazanacağız”

“Afyon’un Evladı Sezer Küçükkurt İle Seçimi Kazanacağız”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, herkesin ulaşabileceği Afyon’un evladı, Afyon’un tüm sokaklarını iyi bilen ve her kesimden herkesin dokunabileceği bir adayla yola çıktıkları ifade ederek, “Sezer Küçükkurt ile Afyonkarahisar Belediyesi’ni kazanacağız. 9 başlık ve 55 projemizle geliyoruz” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Gün FM’de gazeteci İsmail Akar’a konuk olarak sorularını cevaplandırdı.

“AFYON’UN EVLADI KÜÇÜKKURT İLE YOLA ÇIKTIK”

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için Sezer Küçükkurt’la yola çıktıklarını söyleyen Başkan Kahveci, “Biz kazanacak bir adayla yola çıktık. Önce adayın profilini belirledik. Tüm partilerden oy alabilecek bir aday olmasını istedik. Sessiz bir çalışma yürüttük. Afyon’u iyi bilen ama siyasete hiç bulaşmamış bir isim kim olabilir diye düşündük. Netice olarak Sezer Bey’le görüştük. Sayın Küçükkurt’un bunu kimseyle paylaşmamasını istedik. Aday olmasına karar verdik. Bu süreçte MHP aday çıkarmayacak veya başka bir aday çıkacağı konuşulmaya başlandı. Biz bu dedikoduların önüne geçmek için Sezer Bey’i hemen aday olarak açıkladık. Genel Merkez açıklamadan bizler açıklayamazdık. Tüm partilerde durum böyledir. Önce Genel Merkezden onay alınır, sonra aday açıklanır. Biz de böyle bir yol izledik. Biz herkesin ulaşabileceği Afyon’un evladı Afyon’un tüm sokaklarını iyi bilen ve her kesimden herkesin dokunabileceği bir adayla yola çıktık. 55 projemizle geliyoruz ve kazanacağız.” dedi.

“KAZANACAK ADAY SEÇİMDEN ÇEKİLİR Mİ?

İsmail Akar’ın “Adayınızın çekilme ihtimali var mı?” sorusuna yanıt veren Ahmet Kahveci, “Kazanacak aday seçimden çekilir mi? MHP merkezde seçimi kazanacak.” dedi. Dinar ve Evciler’de ittifak adaylarıyla seçime gireceklerini söyleyen Başkan Kahveci, “Dazkırı’da Ali Atay, Kızılören’de Ali Erol, Sandıklı’da Melek Yavuz, Bolvadin’de Derviş Aynacı, İhsaniye’de Hamit Çakır, Bayat’ta Mehmet Ali Dere, İscehisar’da Necati Günsel, Başmakçı’da Nevzat Tezcan, Şuhut İlçesinde Muhittin Özaşkın, Çay’da Selim Bayram, Emirdağ’da Hüseyin Duran aday olarak açıklandı. Sinanpaşa ve Çobanlar’da adaylarımız yakında açıklanacak. Biz adaylarımızı Genel Merkeze bildirdik. 56 noktanın tamamında adaylarımız var. Şu anki 2 ilçeye 9 ilçe ve 25 üzerinde beldeyi ilave edeceğiz.” diye konuştu.

“SEZER KÜÇÜKKURT HALKIN İÇİNDEN ÇIKAN BİR ADAY”

Ahmet Kahveci, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti 20 yıldır yönetimde. Bir değişime ihtiyaç var. Biz de Cumhur İttifakının bir kanadıyız. Eğer bir hizmet getirilecekse biz Cumhur İttifakının bir kanadı olarak bu hizmeti getiririz. Tüm siyasi partilerden oy alabilecek bir adayımız var. Sezer Küçükkurt halkın içinden çıkan bir aday.  6 Şubat depreminde yitirdiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Bu acı hadise ülkemizi ekonomik olarak zorladı. Bu durum hepimizin malumudur. Emeklilerimiz geçinmekte zorlanıyor. Bunu yakından biliyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de bu konuyu sürekli gündeme taşıdı. Bize emeklilerimizden ulaşan talepleri Genel Başkanımıza iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZIN AFYON PROGRAMI NETLEŞİNCE DUYURACAĞIZ”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Afyonkarahisar’da miting yapması için talepte bulunduklarını dile getiren Ahmet Kahveci, program netleşinci kamuoyuna duyuru yapılacağını söyledi. Afyonsporlu futbolcuların zor şartlar içinde oynamaya devam ettikleri için kutladığını dile getiren Başkan Kahveci, “Afyonspor şehrimizin bir markasıdır. Bunu siyasi şov malzemesi yapmamak gerekir. Başından beri aynı siyasiler durumu biliyor. İmkânı olan herkesin takıma destek olması gerekir. Afyonsporun borcu sıfırlanmalı ve sonrasında şirketleşmeli. Yeni yönetimi devralacak isme takım borçsuz olarak devredilmeli.” ifadelerini kullandı.

“ALTI AY ÖNCEKİ OLAY NİYE ŞİMDİ SERVİS ETTİLER? RAHATSIZ OLUNACAK BİRŞEY DE YOK”

Ülkü Ocaklarının eğitim ve kültür vakfı olduğunu söyleyen Başkan Kahveci, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkü Ocaklarında bir disiplin yapısı vardır. Herkes Ocak Başkanına saygı gösterir. Bir tarafta devletin altını oyan vakıflar varken, devletin yanında yer alan gençlerimizden oluşan Ülkü Ocaklarını tartışma konusu yapmak doğru değil. Bunu siyasi nedenlerle malzeme yaptılar. Bu 6 ay önce yaşanan bir olay. Neden şimdi servis ediliyor? Ülkü Ocaklarındaki gençlerimiz gönüllü olarak başkanlarını karşıladı. Bunda rahatsızlık duyacak ne var? Başkana bozkurt selamı verdiler. Bozkurt işareti nedir? Bozkurt işareti Türklüğün bir sembolüdür. Bizlerde o ocaklardan yetiştik ve siyasi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bozkurt selamında Türklük vardır. Müslümanlık vardır. Kimse de rahatsız olmasın.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM