”MHP’li Belediyeler Ayırmadan Canla Başla Çalışacak”

”MHP’li Belediyeler Ayırmadan Canla Başla Çalışacak”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ilçelerde seçim bürosu açılışlarını yaptı. Taytak, “Ayırmadan, ayrışmadan canla başla üreten ve üretken belediyecilik anlayışımızı ortaya koyarak inşallah 31 Mart’ta çok sayıda seçim bölgesinde 3 hilali dikeceğiz. 31 Mart’a kadar çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız”  dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Başmakçı, Dazkırı ve Kızılören ilçelerinde seçim bürosunun açılışlarını gerçekleştirdi. Açılış törenlerine; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Turan Demir, Av. Emre Sagun katıldı. Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet ilçe ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, seçimler için destek istedi.

MHP’li Belediyeler Ayırmadan Canla Başla Çalışacak”

“MHP 55 YILDIR TÜRKİYE İÇİN ÇABALIYOR”

İlk olarak Başmakçı ilçesine giden Milletvekili Taytak burada MHP Başmakçı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Başmakçı halkının yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosunun açılışı dualarla yapıldı. Açılışa bölge ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. İlçe ziyaretlerinde konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Ankara’dan yola çıkmadan önce muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin elini öptüm, hayır dualarını aldım. Sayın Genel Başkanımızın hepinize çok selam ve muhabbetleri var. Ben de sizlerin selamını kendisine inşallah ulaştıracağım. MHP 55 yılını doldurmuştur. 55 yıldır Türkiye için ne gerekiyorsa vatan için, bayrak için, millet için neye ihtiyaç varsa biz orada olduk, oradan geldik ve oraya da gideceğiz. 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi belediye başkan adaylarımızı belirlerken hassas davrandık. İlimizde 60 seçim bölgesinde seçime gireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her seçim bölgesinde seçime giriyoruz. 17 ilçenin 2’sinde Dinar ve Evciler’de ittifak yapıldı. MHP’li belediye başkanlarımızın istek ve taleplerine bugüne kadar bakarız demedik, yaparız dedik. Allah nasip etti. Verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Başmakçı, Dazkırı ve Kızılören İlçelerimizde de belediye başkan adaylarımız neyin sözünü verdiyse arkasındayız, ayağı yere basan hangi proje gelirse başımın üstünde yeri var. 24 saat çalışırım. Ayırmadan ayrışmadan canla başla üreten ve üretken belediyecilik anlayışımızı ortaya koyarak inşallah 31 Mart’ta çok sayıda seçim bölgesinde 3 hilali dikeceğiz. Hepimiz 31 Mart’a kadar çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız.”  dedi.

“31 MART SEÇİMLERİNDE CUMHUR İTTİFAKI KAYBETSİN İSTİYORLAR”

“31 Mart’a doğru yürüyoruz ama akşama sabaha Türkiye’de gündemler sürekli değişiyor. Bu arada Türkiye her yerden sıkıştırılmaya çalışılıyor.” diyen Milletvekili Taytak, “Bizim yeni yüzyıldaki bu duruşumuz, bu anlayışımız batıyı rahatsız ediyor. İstiyorlar ki Türkiye, kafasını kaldırmasın çünkü dev uyandığında, Türkiye kafasını kaldırdığında bizim başımızı ezer diyorlar. Onun için de bizzat akşamdan sabaha oyun kuruyorlar. İstiyorlar ki, Türkiye sıkıntı yaşasın, sıkıntılı olsun. Onun için 31 Mart seçimlerinde de isteniyor ki, Cumhur İttifakı kaybetsin. İstiyorlar ki İstanbul’u alamasınlar, Ankara’yı alamasınlar. Allah izin verirse bu millet her şeyi gördü. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında yaşananları gördünüz. Bir rezalet vardı. Ortada 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcısı vardı, 6 tane bilmem ne vardı. Allah bu millet korumuş ve Cumhur İttifakı sizlerin helal oylarıyla tekrar görevine devam etmektedir. Şimdi elimizden aldıkları belediyeleri teker teker geri alacağız ama elimizdekileri de vermeyeceğiz. İşte Afyonkarahisar da Cumhur İttifakı olarak kazanamayacağımız hiçbir belediye yok.” diye konuştu.

“TÜM PROJELERİN YAPILACAĞININ SÖZÜNÜ VERİYORUZ”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, il teşkilatı olarak 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Başkan Kahveci, “Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz aday tanıtım toplantısının ardından adaylarımız kendi seçim bölgelerinde halkımızla bir araya gelmektedirler. Bugünde Başmakçı, Dazkırı ve Kızılören ilçelerimizi ziyaret ederek, seçim bürolarımızın açılışını gerçekleştirmekteyiz.  Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyokarahisar genelinde 17 belediyesi ve 2 ittifak belediyesi vardır. 5 yıl boyunca belediyelerimizin tamamında başkanlarımız ciddi manada hizmet etmişlerdir. Bu hizmetlerin projesini belediye başkanımız çalışır ve hazırlar. İl yönetim ve ilçe yönetimimizden destek alırlar. Bunun diğer ayağı ise Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey’de, Ankara ayağı oluşturur. Biz bu üçlü arasında belediyelerimize yapılması gereken tüm projelerin yapılacağının sözünü şimdiden sizlere veriyoruz.” şeklinde konuştu.

MHP’li Belediyeler Ayırmadan Canla Başla Çalışacak”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
mehmet taytak MHP

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM