“Projelerimiz İçinde Drag Ve Drift Pisti Yapımı Da Var”

“Projelerimiz İçinde Drag Ve Drift Pisti Yapımı Da Var”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay,  AFMOD tarafından düzenlenen “Modifiye Fest” etkinliğinde gençlere Drag ve Drift Projesi yapma sözü verdi. Uluçay, “Drag ve drift pisti yapım projesi hali hazırda çizilmiş olarak hazır. 2025 yılına bu pisti yetiştirmenin sözünü veriyorum” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği (AFMOD) tarafından düzenlenen ‘Modifiye Fest’ etkinliğine katıldı. Uluçay’a; İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

Gençlerle sohbet eden Hüseyin Ceylan Uluçay, Modifiyeli Araçlar Derneği Üyesi şehrin enerji dolu gelecek nesillerini tanımaktan büyük keyif alarak gururlandığını belirterek, “Rabbim sizlerle beraber inşallah Afyonkarahisar’ımıza çok ciddi hizmetler yapmayı nasip etsin. Siz gençlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Bu vesile ilesiz gençlerimize bir müjde vermek istiyorum; bu sporu daha profesyonel, daha gelişmiş ve güvenli alanda yapabilmeniz için Afyonkarahisar’ımıza drag ve drift pisti yapacağız. Drag ve drift pistimizin projesi hali hazırda çizilmiş olarak hazır. 2025 yılına bu pisti yetiştirmenin sözünü burada sizlere veriyorum. Ben hem genç bir kardeşiniz hemde ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım. Birlikte Afyonkarahisar’ımızı modifiyeli araçların sergilendiği merkez bir şehir konuma getireceğiz. Sizlere ilerleyen aşamalarda gelir elde edebileceğiniz imkanlarda sağlamayı hedefliyoruz. Gençlerimiz hem tutkusunu devam ettirirken hemde maddi kazanç sağlamış olacaklar. Tabi burada en önemli husus genç kardeşlerimizin güvenliği ve belgelerini de tamamlamış olmaları gerekiyor. Rabbim projemizi şimdiden hayırlı uğurlu eylesin. Sizlere kaza bela göstermesin. Bizleri böylesi güzel bir coşku ve heyecanla karşıladığınız her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin bizlere olan desteğini gördük. İnşallah 31 Mart zaferimizden sonra bizlerde size hizmet etmeye hazırız.” dedi.

Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği’ni Başkanı Özkan Ortaç, programa katılımı için Uluçay’a teşekkür etti.

“Projelerimiz İçinde Drag Ve Drift Pisti Yapımı Da Var”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM