“2. Küçük Sanayi Sitesi Genişletme Projesiyle 2 Bin Kişi İstihdam Edilebilecek”

“2. Küçük Sanayi Sitesi Genişletme Projesiyle 2 Bin Kişi İstihdam Edilebilecek”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 2. Küçük Sanayi Sitesi genişletme projesiyle 2 bin kişi istihdam edilebileceğini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan 2. Küçük Sanayi Sitesi Genişletme Projesi hakkında açıklama yaptı.

Konu hakkında açıklama yapan Uluçay, şunları kaydetti: “Şehrimizin sanayi ve ticaret potansiyelini daha da geliştirecek olan projemiz şehirdeki ekonomik dinamizmi de artıracak. Projemizde mevcut sanayi alanı genişletilerek işletmelere daha modern ve verimli bir çalışma ortamı sunacağız. 2. Küçük Sanayi sitesinin devamı niteliğinde yapacağımız projemiz toplamda 140.000 metrekare alan üzerine kurulacak. 240 metrekarelik 440 adet alt yapısı, üst yapısı tamamlanmış ve güneş enerjisiyle kendi elektriğini üreten sanayi dükkânları yapacağız. Ayrıca yeni iş alanları da oluşturacak proje sayesinde istihdamı artıracağız ve yaklaşık 2 bin kişiye istihdam olanağı sunacağız. Projemiz iş dünyamızın ve esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap verme noktasında büyük önem taşıyor. Ayrıca bu projemizle şehrimizin ekonomik potansiyeli de daha da güçlenecek.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM