“Sahipata Mahallesi İYİ Belediyecilikle Tanışacak”

“Sahipata Mahallesi İYİ Belediyecilikle Tanışacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı,  Sahipata Mahallesi’nde temaslarda bulundu. Yağcı, “Sahipata Mahallesi İYİ Belediyecilikle tanışacak.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üye adaylarıyla birlikte Sahipata Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

Başkan Adayı Yağcı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sıkmadığımız el dokunmadığımız yürek kalmayacak. Hem esnaflarımıza hem de hemşehrilerime teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sen İste Afyonkarahisar biz yapalım diyoruz. Mahallelerimizi birer birer dolaşarak vatandaşlarımızla buluşmak, onların taleplerini dinlemek ve çözüm odaklı projelerimizi paylaşmak bizim için son derece önemlidir. Sahipata Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların görüşlerini almak ve projelerimizi anlatmak bizim için iyi bir fırsat oldu. İnşallah İYİ Parti Belediyeciliğinde Sahipata Mahallemizi de tanıştıracağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM