“Yaşanabilir Bir Afyonkarahisar’ı Biz Kuracağız”

“Yaşanabilir Bir Afyonkarahisar’ı Biz Kuracağız”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, projelerini değerlendirdiği basın toplantısında iddiala konuştu. Karataş, “Yaşanabilir bir Afyonkarahisar’ı biz kuracağız.” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, bugün partide basın toplantısı düzenleyerek projelerini açıkladı, gündemi yorumladı.

“BU TOPRAKLAR KUTUPLAŞTIRILMAYI HAK ETMİYOR”

Her geçen gün biraz daha yoksullaştığımız, her geçen gün daha büyük bir haksızlığa uğradığımız, her geçen gün daha ağır bedeller ödediğimiz bir ortamda 31 Mart Yerel Seçimlerine gidiyoruz.” diyen Başkan Adayı Karataş, “Ülkemizin, şehirlerimizin ve yaşamımızın geleceği hakkında hep birlikte bir karar vereceğiz. Bizler de Saadet Partisi olarak milletimizin önüne en iyi seçeneği sunmak için bu seçimde vatandaşlarımızın huzuruna çıktık. Biliyoruz ki bizim milletimiz; ecdadı tüm dünyaya adalet dağıtan bir millettir. Adalet en çok bizim milletimizin hakkıdır. Bizim milletimiz; gece gündüz çalışır, ekmeğini taştan çıkarır, çok çalışkandır. Bizim milletimiz; vatanı, bayrağı ve inancı söz konusu olduğunda en büyük bedelleri gözünü kırpmadan ödemiştir, ödemektedir. Böyle bir fedakârlık karşısında; öz vatanında garip kalmamak, parya kalmamak milletimizin hakkıdır.

Bizim milletimiz; sahip olduğu kültür ve medeniyet mirasıyla tüm dünyada eşsiz bir yere sahiptir. Fakat bizler bir; milletimizin karakterine, çalışkanlığına, ödediği bedellere, fedakârlıklarına bakıyoruz. Bir de bugün içine sürüklenmiş olduğu durumu bakıyoruz; Aziz milletimiz yaşadığı bu zorlukların hiçbirini hak etmiyor. Başkalarının yapmış olduğu hataların bedelini ödemeyi hak etmiyor. Asırlardır bu topraklarda kardeşçe yaşamışken, siyasi çıkarlar uğruna kutuplaştırılmayı hak etmiyor. Dişinden tırnağından artırdığı vergilerin birilerine peşkeş çekilmesini hak etmiyor. Sırf birileri zengin olsun diye, giderek daha da yoksullaşmayı hak etmiyor. Birileri haram lokma yesin diye, helal lokmasının elinden alınmasını hak etmiyor. Kendisini en iyi şekilde yetiştirmiş olmasına rağmen sırf bir yerlerde tanıdıkları olmadığı için mülakat odalarından kapı dışarı edilmeyi hak etmiyor. İşte bizler milletimize yapılan bu haksızlıkları gidermeye adayız. Bizler Saadet Partisi olarak bütün bir siyasi tarihimizin merkezine ‘hak ve adalet’ anlayışımızı koyduk. İşte bu seçimlerde de yine ‘hak ve adalet’ anlayışımızın gereği olarak insanımıza yapılan haksızlıkların karşısında duruyor, bütün bu haksızlıkları gidermeye talip oluyoruz.” dedi.

“AFYONLU DAHA İYİ BİR YAŞAMI HAK EDİYOR”

Daha iyi bir yaşamı tüm Afyonkarahisarlılar’ın hak ettiğini dile getiren Başkan Adayı Karataş, “Bizler bu hakkı halkımza iade etmek için var gücümüzle çalışacağız. Daha iyi bir yaşam; yaşanabilir şehirler demektir, yaşanabilir Afyonkarahisar’ı kuracağız. Daha iyi bir yaşam için; gece gündüz çalışan insanların evine mahcup dönmemesi demektir. Yolsuzlukları ortadan kaldırarak yoksulluğu ortadan kaldıracağız. Daha iyi bir yaşamı; ufacık çocukların konuştuğu zaman ekonomiden dert yanmaması demektir. Afyonkarahisar’ın imkânlarını Afyonkarahisar’lılaraaktararak, ekonomide açılan yaraları kapatacağız. Daha iyi bir yaşam için; gençlerin gelecek hakkında hayaller kurduğu zaman o hayalin merkezine kendi şehrini koyması demektir. Şehrimizde gönlü kırılan gençlerimizin gönlünü kazanacağız. Daha İyi Bir Yaşam; rahat bir ulaşım demektir. İnsan onuruna yakışmayan toplu taşımayı rafa kaldıracağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM