“Arkamızda Devlet, Gönlümüzde Millet, Aklımızda Hizmet Var”

“Arkamızda Devlet, Gönlümüzde Millet, Aklımızda Hizmet Var”

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Taytak, “Arkamızda devlet, gönlümüzde millet, aklımızda hizmet var.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, hafta sonu yapılan, MHP 14’ncü olağan kurultayı sonrası Afyonkarahisar’ın Emirdağ ve Bolvadin ilçelerinde seçmenlerle buluştu. Taytak’a; MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve partililerle birlikte Emirdağ ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezini açtı. Taytak, memleketi Bolvadin İlçesinde de snaflar ile bir araya geldi.

“MUHTEŞEM KURULTAYIMIZLA DÜNYA MHP’Yİ KONUŞUYOR”

Emirdağ MHP SKM açılışında partililere ve vatandaşlara hitap eden Milletvekili Taytak, “Geçtiğimiz hafta sonu toyumuzu gerçekleştirdik. Yine dünya MHP’yi seyretti. Ramazan ayı içerisinde muhteşem bir kurultay gerçekleştirdik. Yeni yüzyıl, MHP’nin yeni anlayışlarını, yeni ilkelerini, yeni düşüncelerini Sayın Genel Başkanımızın paylaştığı bir dönem oldu. Artık bundan sonraki dönemlerde fikir ve düşüncelerimizi ortaya koyacak ve yerel manada Türkiye genelinde çok ciddi MHP’li belediyelerin daha çok olduğu Türkiye olacak inşallah. Bunlardan bir tanesi de Emirdağ ilçemiz olacak. Burada 3 belediyemizde 3 hilali dalgalandıracağız. Seçim gezilerimizde söylediğimiz gibi belediye başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş oldukları sözlerin arkasındayız. MHP’nin il genelinde 17 belediyesi var. Başkan adaylarımızın seçimler öncesi vermiş oldukları sözleri kısa zaman içerisinde yerine getirdik. İnşallah bu dönemde aynı azimle çalışarak başkan adaylarımızın belediye başkanı seçildikten sonra vatandaşlarımıza vermiş oldukları sözleri teker teker yerine getireceğiz. Çünkü, Arkamızda Devlet, gönlümüzde millet, aklımızda hizmet var.” dedi.

 “SIKMADIK EL DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kaldı. Seçim çalışmaları çerçevesinde hem il merkezi olsun hem de ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarımız adaylarımıza ve partimize yoğun bir teveccüh göstermektedir. Bu teveccühü de sahada yakından görmekteyiz. Bu dönem MHP’nin 17 belediyesi var. İnşallah 31 Mart tarihinden sonra bu sayıyı 2 katından daha fazla bir sayıya çıkartacağımıza inanıyoruz. Bütün adaylarımız yani belediye başkan adaylarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız ve il genel meclis üyesi adaylarımız yoğun bir tempoda birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz.”

MHP HEYETİ İKİ İLÇE ESNAFINI DA İHMAL ETMEDİ

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Emirdağ ilçe teşkilatı ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlardan Emirdağ MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duran’a destek istenildi. Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Kahveci, daha sonra Bolvadin ilçesinde de MHP Bolvadin İlçe teşkilat üyeleriyle ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular. Bolvadin Belediye Başkan Adayı Derviş Aynacı’ya destek isteyen Milletvekili Taytak, vatandaşlarla da sohbet etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM