Hisar’dan 100. Yıla özel takım

Hisar’dan 100. Yıla özel takım

Süper Amatör Lig ekiplerinden Şuhut Belediye Hisarspor iddialı bir kadro yapılanmasına gidiyor. Zafer Haftası etkinliklerinin ardından sahaya ineceklerini belirten Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek, Büyük Taarruz’un 100. yılında sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi

Afyonkarahisar’ın amatör futbol takımlarından biri olan Şuhut Belediye Hisarspor, 2022-2023 sezonuna iddialı bir giriş yapacak. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde sezona kötü başlamasına rağmen üst üste aldığı başarılı sonuçlarla 22 maç sonunda topladığı 44 puanla sezonu 2. sırada tamamlayan Şuhut Belediye Hisarspor 2022-2023 sezonu için şampiyonluk hedefliyor.
Yeni sezon hedefleri hakkında bilgiler veren Şuhut Belediye Hisarspor Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek, “Kulübümüz katıldığı her ligde şampiyonluk hedefi olan bir anlayışa sahiptir. Köklü tarihinde sayısız şampiyonlukları bulunan Şuhut Hisarspor’u Büyük Taarruz’un 100. yılında şampiyonluk şarkıları söyleyerek sezonu tamamlamış bir kulüp yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezon büyük çoğunluğunu Şuhut’tan oyuncularımızla geçirmiş ve sezonu 2. sırada tamamlamıştık. Bu sezona da kadromuzun büyük çoğunluğunu koruyarak giriyoruz. Zafer Haftası etkinlikleri nedeniyle çalışmalarımızı normal tempoda sürdürürken takıma takviye yapma adına da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afyonkarahisar’ın köklü kulüplerinden olan Şuhut Belediye Hisarspor şehrin spor tutkusu en yüksek ilçelerinden de bir tanesidir. Taraftarlarımız şampiyonluk hasreti yaşıyorlar ve biz de 100. yılda şampiyonluğun Şuhut Belediye Hisarspor’a yakışacağı inancıya hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 2022-2023 sezonu sonunda da bu mutlu anı birlikte yaşamak istiyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM