Vali Yiğitbaşı’ndan Afyonspor’a Destek

Vali Yiğitbaşı’ndan Afyonspor’a Destek

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eğitimden kültüre, sosyal yaşamdan, spora şehrin sorunları için çözüm üretmeye devam ediyor

 

Hes İlaç Afyonspor’da sezon başında bu yana devam eden ekonomik kriz sonrası takımda sular durulmuyor. Takımda kalan tek isim olan kaleci ve kaptan Boran Güngör’ün de geciken ödemesi sonrası takımdan ayrılacağını belirtmesinin ardından devreye giren Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın girişimleri ile Boran Güngör’e ödeme yapıldı.

TFF 2. lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor’da, ekonomik sıkıntılar sürüyor. Ödeme yapacağını ifade ettiği halde hala daha takıma ödeme yapmayan mevcut yönetim son olarak Bartu’ya ödemede bulunmuştu. Ancak Bartu ödeme yapılmasına rağmen takımdan ayrılmıştı.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın özel girişimleri ile kiralık olarak takıma gelen kaptan ve kaleci Boran Güngör’e ödeme yapıldığı öğrenildi. Hayırsever iş insanları Meselastik A.Ş. sahipleri Mustafa Baha Cengiz ve Yiğit Boysanoğlu’nun yaptığı ödeme sonrasında Boran’ın sezon sonuna kadar takıma hem ağabeylik hem de kaptanlık yapması bekleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM