“Afyonspor Taraftarı Taşın Altına Elini Koymalı!”

“Afyonspor Taraftarı Taşın Altına Elini Koymalı!”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonspor’un gurur vesilesi olduğunu, takımın sürdürülebilirliği için taraftarın da taşın altına eline koyması gerektiğini söyledi. Yurdunuseven, “Kombine biletler alarak takımı ayakta tutabiliriz. Ben 10 tane kombine bilet alıp 10 kişiye hediye edeceğim. Herkes birer kombine bilet alsa takımın sürdürülebilirliği sağlanır” dedi

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı basın buluşması programı Korel Otel’de yapıldı. Toplantıya; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, basın mensupları katıldı. Sohbet edilerek akşam yemeği yenilen toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

“TOKİ’DE ÖNCELİK DEPREM BÖLGESİNDE”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yerel seçimlerde aday adaylığı sürecinde Merkez İlçe, ilçelerin parti genel merkezi tarafından değerlendirileceğini ifade etti. Uluçay, beldelerin aday adayları ile genel merkezde koordinatörlerin ilgilendiklerini belirtti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, daha önce TOKİ’den pek çok gazetecinin ev sahibi olduğunu söyledi. Yurdunuseven, “Çok şükür pek çok gazeteci arkadaşımız TOKİ projesi vasıtasıyla ev sahibi oldu. Ama hala ev sahibi olamayanlar var. Bunu biliyoruz. Bizi sansürcülükle suçlayanlar oldu. Bizler sizin sorunlarınızı çok iyi biliyoruz. TOKİ çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda Afyonkarahisar’da bir çalışma yürütülüyor. İnşallah basın mensuplarımıza da bir kontenjan ayırtmak için çalışıyoruz. Bunu bilin. Mısri Mahallesi’nde ilk etapta keşke Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçirilseydi de gazetecilere oradan imkân sağlayabilseydik. Gerçi Mısri Mahallesi’nde herkes mal sahibi. Ama Gökçe Mahallesi’nde basın mensuplarımıza biryer verebilseydik. Ama şu bilinsin ki biz TOKİ ile çalışmalarımıza gazetecilere, şehit ve gazi yakınlarına, yaşlılara özel bir kontenjan ayırttırıyoruz. 6 Şubat Kahramanaraş depremlerinden sonra TOKİ’nin şu andaki çoğu çalışması deprem bölgesine yönelik gerçekleşiyor. Daha önceden temelini attığımız ve bitirme aşamasına geldiğimiz bir yerleri bitiriyoruz. Afyon’da olduğu gibi ama daha başlamadığımız, söz verdiğimiz yerlerde bu seneden sonra inşallah tekrar çalışmalara başlayacağız. Basın mensuplarımızda bunları takip etsinler.” dedi.

“AFYONSPOR’DA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE BİZDE DESTEK OLACAĞIZ”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Afyonsporla ilgili yapılan toplantıya yönelik toplantı hakkında bilgi veren Milletvekili Yurdunuseven, şöyle konuştu: “Öncelikle şunu söyleyeyim, bizler sözkonusu toplantı öncesinde bir hayırsever vatandaşımızın okul yaptırma amaçlı protokol imza töreni için Sayın Valimizle biraraya gelmiştik. Protokol imza töreni sonrası Sayın Valimiz valilikte bulunmamızın isabetli olduğunu, toplantı salonunda Afyonspor Klüp yetkililerinin beklediklerini, toplantıya bizlerinde katılmasının yararlı olacağını ifade etmişti. Önceden planlanmış bir davet yoktu. Orada anında yaşadığımız bir gelişmeydi. Herhalde Afyonspor taraftar grubu Ahmet Akseki’nin talebi üzerine yapılan bir toplantıydı. Sayın Valimiz toplantıda siyaseten bizlerinde bulunmasının iyi olacağını, elinin güçleneceğini belirtti. Bizlerde bunun üzerine bu toplantıya katıldık. Yoksa sadece bizlerin katılıp başkalarının olmayacağı gibi bir durum yoktur. Bizde spor taraftarıyız. Netice itibariyle Afyon’un spor aktiviteleriyle adı geçiyor. İster basketbol, ister voleybol isterse futbol olsun Afyon’un isminin geçmesi bizleri gururlandırıyor. Yeni bir yönetim oluşturmaya karar verildi. Erkan Bey Afyonspor taraftarlar gruplarından da yeni yönetim için birer kişi talep etti. Anladığım kadarıyla Erkan Bey devam edecek. Burada sürdürülebilirlik önemlidir. Erkan Bey üzerine bu yükü aldığını ifade etti. Ama sürdürülebilirliği sağlayacak imkânların sağlanması gerektiğini de söyledi. Düzenli gelir elde edilmesi için Erkan Bey Sayın Valimize değerlendirilmesi için birkaç proje sundu. Sayın Valimiz ilgili makamlarla bu projeler hakkında görüşmeler yapıyor. Bunu şimdi söylemek uygun olmaz. Belki Sayın Valimiz zaman içerisinde açıklar. Bizde sürdürülebilirliği sağlamak için destek olacağımızı söyledik.”  diye konuştu.

“KOMBİNE BİLET ALALIM BEN 10 TANE ALIP 10 KİŞİYE HEDİYE EDECEĞİM”

Milletvekili Yurdunuseven, sözlerine şöyle devam etti:

“Erkan bey bu hafta içerisinde futbolcuların kaç para alacağı varsa ödeyeceğini taahhüt etti. Futbolculara olan borçlar ödenecek. Biz de ona devamlılık ve sürdürülebilirlik anlamında bürokratik olarak destek olacağız. Bu vesileyle Afyonspor’un taraftarlarına da seslenmek istiyorum. Afyonspor gönüllülüğü sadece maça gidip bağırmakla tek başına olmuyor. Evet onu da yapmak lazımdır, sahada olmak lazımdır. Her zaman 12’nci oyuncu taraftar derler. Ama taraftarlarımızın birazda maddi anlamda kombine bilet satın alarak destek olması gerekiyor. Kombine bilet satışı için bir aktivite yapalım dedik. Bilindiği üzere kombine bilet satışı ile toptan bir gelir elde ediliyor. Bin kişi bin adet kombine bilet alsa bir milyon TL eder. On bin kişi alsa 10 milyon TL gelir elde edilir. Bu da Afyonspor için iyi bir destek olur. Bu noktada taraftarlarımıza kombine bilet alma çağrısında bulunuyor, gerekirse bende şahsen 10 tane kombine bilet alayım ve 10 kişiye hediye edeyim. Ama herkes birer kombine bilet alırsa durum değişir. Taraftarların da bu taşın altına elini koymaları lazımdır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
afyonspor SPOR

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM